2777
2789

سلام عزیزان عیدتون مبارک🌸

من هفته دیگه تولد پسرمه میخوام توی مدرسش تولد بگیرم . باهماهنگی مدرسه دی جی گرفتم و تن پوش های عروسکی سگهای نگهبان و یه تردست واسه انجام شعبده بازی کودکانه. نزدیک ۱۲ تومن هزینه این برنامه واسه یک ساعت و پذیرایی از کل بچه های مدرسه میشه ( پذیرایی کیک و آبمیوه و پاپ کورن)

به نظرتون بده به دو سه تا ازمامانای دوستاش که صمیمی تریم پیام بدم  بگم که تولده تو مدرسه؟ یا زشته فک میکنن کادو میخوام؟😕

از یه طرف هم میگم خب شاید واقعا یکی بخواد کادو بیاره و پسرمم لااقل خوشحال بشه🙃نمیدونم

شما باشید همچین پیامی بهتون بدن بگن سلام عزیزم سه شنبه تو مدرسه تولد رادین جونه حتما زود بیاید که جشن داریم ، چی فکر میکنید؟بدتون میاد یا چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری کن برای همه مامانا باز بزار که هدیه میارن خودشونم بچه ها خوشحال میشن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چرا این همه هزینه کروی تو باغ با همون دوستاش نگرفتی اینجوری بهتر بود همون عروسک و.....اینها هم می بردی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

به نظرم تولد گرفتن تو مدرسه ضایع است

اخه بچه های بزرگترشون تو مدرسه گرفته بودن دیده بوده میگفت منم میخوام تو مدرسه باشه، روزارو میشمرد واسه تولدش برسه جشن بگیره🤦🏻‍♀️البته اونای دیگه هیییچ برنامه ای نداشتن فقط کیک میاوردن

اخه بچه های بزرگترشون تو مدرسه گرفته بودن دیده بوده میگفت منم میخوام تو مدرسه باشه، روزارو میشم ...

آخی عزیزم 

ولی من اگه بودم نمیگرفتم

اینجوری بقیه بچه ها خواه ناخواه حسادت میکنن