2777
2789

اینکه با جدا شدن پدر و مادر بچه آسیب می بینه که یه امر صد درصدی هست ولی بچه شما اولین آسیب رو زمانی دیده که توی یه خانواده سرد و بی محبت به دنیا اومده شما چه جدا بشین چه نشین اون آسیب می بینه ولی اگه جدا بشین و بتونین آرامش داشته باشین میتونین بچتون رو با عشق و محبت بزرگ کنین مادرم از پدرم جدا نشد تا ما بچه‌ی طلاق نباشیم ولی همیشه دلم برای مادرم میسوزه که چرا هیچ وقت نتونست یه مرد خوب توی زندگیش باشه هر چند که من باز هم هیچ وقت مفهموم پدر داشتن رو نفهمیدم چون حضور جسمی پدر مهم نیست محبت و عشق پدرانه مهمه صرفا وجود جسمی پدر چه سودی داره وقتی بچه هاش براش مهم نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر به بدبخت شدنه که شما اگه طلاق نگیری بچت بیشتر بدبخت میشه میدونی چرا؟چون هر روزی که داره بزرگتر و بزرگتر میشه شاهد اینه که مامانش چجوری کتک میخوره و اون هیچ کاری نمیتونه بکنه،میخوای بچت یه ادم عصبی و بی اعصاب بشه؟خواهش میکنم طلاق بگیر

هر وقت شوهرم رو میبینم شستشو مغزی میده منو اعصابم به هم میریزه

خوب نزار بهم بریزه نگران آینده دخترتم کمتر باش چون با کسی که خودش انتخابش کرده ازدواج میکنه در آخر و تو موقع اون زمان رسید فقط براش سنگ تموم بزار و راجب طرف که درآینده میاد سراغ حسابی تحقیق کن همین چون دخترت یا پسر آخر به انتخاب خودشون ازدواج میکنن 

من خودم بچه طلاقم مادرم اعتیاد داره دوتا خواهر ناتنی هم دارم وقتی شوهرم اومد خواستگاری بابا بهش گفت من بچه طلاقم هیچ کاری هم بلد نبودم و الانم کمتر بلدم تو خونه انجام بدم اما خوب انتخاب خودم بود و شوهر خوبی گیرم بود اما بابام تو تحقیق راجب خودش و خانوادم برام کم نزاشت تا مطمعن شه خوشبخت میشم