2777
2789
پدر من خیلی پولدار بود! خیلی زیاد  ولی کاملا توی زندگی مشترک روانی بود مادرم تحصیل کرده و خی ...

اره

من خودم حاصل یکی از این ازدواجاییم ک میگن بمون سر زندگیت بچت بدبخت نشه

هنوز ک هنوزه کابوس دعوهارو میبینن

هنوز ک هنوزه خشمم از اولدینم خاموش نمیشه

تمام بچگی و نوجوونیم له شد زیر استرس و دعوا و ترس .

حاضرم هزار بار طلاق میگرفتن ولی یکی از اون صحنه هارو تجربه نمیکردم

میتونی یه  تاپیک هم بزنی تجربه کسانی که پدر و‌مادرشون جدا نشدن ولی هر روز شاهد دعوا و کتک خوردن تا سر حد آسیب و خطر مرگ  مادرشون بودن رو بشنوی ، ببینی خوشحالن که تو اون شرایط بزرگ شدن ولی پدر و مادر جدا نشدن یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من خودم حاصل یکی از این ازدواجاییم ک میگن بمون سر زندگیت بچت بدبخت نشه هنوز ک هنوزه کابوس دعوه ...

تفکر خود مادر خیلی خیلی مهمه.

ایشون اول باید فکر خودش رو درست کنه 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اره من خودم حاصل یکی از این ازدواجاییم ک میگن بمون سر زندگیت بچت بدبخت نشه هنوز ک هنوزه کابوس دعوه ...

مرسی تجربه تو گفتی 

قبل از خوندن پیام شما داشتم همین مینوشتم که خوبه نظر کسانی که تو خونه های متشنج بزرگ شدن هم بدونیم

و چه تفکر ترسناکی توی کامنت ها هست! بعد طلاق اگر پدر خوبی باشه به فکر بچه‌اش هم هست اگر هم نباشه چه ...

شما بچه طلاقی؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
مرسی تجربه تو گفتی  قبل از خوندن پیام شما داشتم همین مینوشتم که خوبه نظر کسانی که تو خونه های ...

تازه برای من کلیشه برعکس بود!

این پدرم بود ک همچین تفکری داشت

و مادرم بود ک بیشتر دعواها قهراها بزن بزنا وسایل شکستنا خودخواهیارو داشت،بی احترامی توی جمع توی خلوت بی محلی فحش و هرچی ک فکرشو کنی

پدرم تموم زندگیش باهاش مدارا کرد چون هم دوسش داشت هم عقیده داشت و داره ک بچه های طلاق بدبخت میشن

باباگ از کار خونه تا بیرون تا بچه داری هرچی ک بگی کمک میکرد و انجام میداد بی سرکوفت بی منت،ولی خی قدرش دونسته نشد

من ک هیچوقت دلم ازش صاف نمیشه.

هر وقت شوهرم رو میبینم شستشو مغزی میده منو اعصابم به هم میریزه

طبیعیه اون هم میخواد شما رو حفظ کنه ولی راهش این نیست شما رو از آینده بدون خودش بترسونه راهش اینه خودشو اصلاح کنه که البته کار سختیه همون روش اول راحت تره براش 

هر وقت شوهرم رو میبینم شستشو مغزی میده منو اعصابم به هم میریزه

زندگی با همچین مردی هم خودت رو نابود میکنه و هم فرزندت رو 

عذابی که الان فرزندت میکشه بعد از طلاق نمیکشه

شما همونطور که گفتی شوهرت مغزت رو شستشو میده چون میدونه بعد از شما کسی قبولش نمیکنه پس تنها امیدش شمایی و نمیخواد از دستت بده

من شماره مشاور های خوب و با قیمت خیلی مناسب دارم خواستی بهت بدم 

طبیعیه اون هم میخواد شما رو حفظ کنه ولی راهش این نیست شما رو از آینده بدون خودش بترسونه راهش اینه خو ...

رفتیم مشاور گفت باید دارو بخوره و سرش رو بذاره زیر دستگاه گفت کنترل خشم نداره

رفتیم مشاور گفت باید دارو بخوره و سرش رو بذاره زیر دستگاه گفت کنترل خشم نداره

خودش باید بخواد درمان شه که ظاهرا تلاشی نمیکنه در این راه ، وقتی ارزش داره پای درمان کسی بشینی که ببینی خودش هم  مصممه درمان بشه ، وگرنه تو مسئول درمان زورکی کسی نیستی