2777
2789

من شوهرم دست بزن داره شدید شکاک بدخلق خسیس 

امنیت جانی ندارم پیشش زده گوشم ۲۵ درصد شنواییش کم شده زده تو سرم چشمم اب مروارید اورده تو ۳۶ سالگی 

زده بیهوش شدم  خواسته خفم کنه افتادم بیمارستان تشنج کردم 

میگه چون خونه رو اونطوری که من می خوام تمیز نمی کنی منم میزنم وسواس داره 

اما من احمق بازم شک میکنم تا میگه بچت بدبخت میشه برگرد باور میکنم تنها چیزی که نمیذاره اروم باشم بچمه 

می دونم باید جدا شم اما اینده مبهم بچم و خودم داره دیوونم میکنه 

واقع بین هم نیستم نمی دونم واقعا چی میشه 

الان خونه پدرمم اما به خاطر بچم همش شک میکنم 

بیاید قوت قلب بهم بدید بگید که بچم اونقدرا که شوهرم می ترسونتم بدبخت نمیشه خودم بدبخت نمیشم فقط قوت قلب بدید و از اینده واقعی بگید سرزنش نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه ی طلاقم ، مادرم منو به بهترین شکل بزرگ کرد هر چی خاستم مهیا کرد ولی حسرت دیدن پدر و مادر کنار هم بیست ساله که تو دلم مونده الان خودم مادر شدم بازم حسرت بچه هایی که پدرشون دوسشون دارن میخورم

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚

بچت با داشتن همچین پدری و زندگی کردن باهاش

و داشتن یک مادر منفعل بدبخت بشه

اگر باهاش بمونی بچت وقتی بزرگ شدی عذاب وجدان نابودش میکنه.

دور بود از پدری بچه رو اذیت میکنه و بدبختش میکنه که پدر سالم خوش اخلاق خوبیه

نه همچین فردی

به حرفای زن های قدیمی گوش نده،اینا همون خانومایین ک بهشون خیانت میشد روزانه زیر مشت و لگد بودن ولی صداشون در نمبومد!

این زندگی نیست

اگر برای بعد از طلاقت برنامه داری میتونی کار کنی مشکل مالی نداری پشتیبان و حامی داری طلاق بهترین راهه، بیشترین آسیب و اون بچه از دیدن کتک کاری شما میخوره تا آخر عمر استرس از جونش بیرون نمیره،همه بچه‌های طلاق بدبخت نمیشن اتفاقا اونایی که مشکل مالی ندارن روپای خودشونن خیلی هم خوشبخت ترن

نگران ازدواجشم تو شهر کوچیک

به نظر من نگران سلامت روانش باش تا یکی مثل باباش نشه

من الان دانشجوی دکتری‌م و ازدواج خوب کردم و دوتا بچه ی خوب دارم از ته قلبم خوشبختم 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من بچه ی طلاقم ، مادرم منو به بهترین شکل بزرگ کرد هر چی خاستم مهیا کرد ولی حسرت دیدن پدر و مادر کنار ...

خوب این مرد احتمال اینکه منو بکشه زیاده حتی مشاور رفتیم گفت ناقصت میکنه دیگه خوددانی

عزیزم همه ترس هات طبیعی هست. عقل الان میگه ادامه این وضعیت، باعث میشه بچه ات مادرش آسیب ببینه، خود بچه که هیچی

توکل به خدا کن و هدفت محافظت از بچه ات به تنهایی باشه

ایا بچه ات را وسط آتیش نگه می داری، ادامه این وضعیت زندگی وسط که خطره. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1