2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواد خیابانی اینجوری حرف نمیزنه 😐😂

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

نیازی نیست اینچیزا رو برای بچه بگید تا ابد احساس ترد شدگی واضافه بودن و خواسته نشدن رهاش نمیکنه، چه کاریه اخه🤔

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

چرا باید بدونه و این تفکر آینده اش رو خراب کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گذرا تاپیکاتو دیدم ، عزیزم خوب سه تا انگار بچه داری حالا ناخواسته اینم باردار شدی ، واسطه بفرست با همسرت صحبت بکنن حالا همسایه و ...باشه نه از دوربرت ، بعد به دنیا اومدن،  ذهن بچه رو با اینا پر نکن . شاید تو این دور زمونه همسرت بخاطر مشکلات اقتصادی و...این حرفارو میزنع . لازم نیست بعد به دنیا اومدن بچه ، ذهنشو مسموم بکنی ان شا...موضوع به خوشی تموم شد مسأله رو ببندید و از فکرتون هم بیندازید بیرون. 

گذرا تاپیکاتو دیدم ، عزیزم خوب سه تا انگار بچه داری حالا ناخواسته اینم باردار شدی ، واسطه بفرست با ه ...

عزیزازاول میگف بندازولی ازوقتی شنیده دختره انگارخونشو توشیشه کردن یکیم پول کافی برابزرگ کردن ۱۰تاهم بچه داره