2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این مرد با این ذهنیت چرا بچه دار چهارمی رو شدی اگه وضعتون خوب هست که گفتی مشکلی نداری اگه ب ...

عزیزمن ۳۴سالمه یکیم پریودام نامنطم بودمن قرص مصرف میکردم گاهی یادم میرفت روزبعد ۲تامیخوردم قرصهاروقط کردم چندروزکلاهممون انفلانزاگرفتیم منم که کلاحالت تهوع داشتم فکرمیکردم ازانفولانزاس بچه هام حالشوخیلی بدبوداوناروبستری کردن حال من ازاوناهم بدبودمنم چون قرص میخوردم اصلاشک نمیکردم باردارم تااینکه مرخص شدنوامدیم خونه که من اصلامیل به غذانداشتم عین علایم بارداری یه چک خریدم مثبت بودبخداخون گریه میکردم شوهرم هم گف بروبندازچنددکتررفتم گفتن غیرقانونیه من وقتی فهمیدم۹هفتم بوددکترگف شایدازپریودقبلیت بارداری بخاطرسن جنین هیچی دیگه شوهرمم چیزی نگف چندهفته گذشت گفت بایدبری باپدرت بچه روبندازی...

ناخواسته بودولی اینومیدونم حکمتی داره فقط من صبرم کمه

عجب

خب حکمت داره دیگه

چرا غر می‌زنی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزمن ۳۴سالمه یکیم پریودام نامنطم بودمن قرص مصرف میکردم گاهی یادم میرفت روزبعد ۲تامیخوردم قرصهاروقط ...

حالا این یه بدبیاری بوده که کارات پشت سرهم اتفاق افتاده . به هر حال گذشته رو ول کن به فکر آینده و حال باش . ببین چه تصمیم خوبی میتونی بگیری . بالطبع چن نفر ، نه فرد درجه ی اول ، از فامیل بفرست باهاش صحبت بکنن. خدارو چه دیدی . حالا وارد بحث های بعضی افکار ادما  که دیدگاهش به پسر و دختر چیه وارد نمیشم . ولی خوب اینم بگم روزگار  ، هزار بازی واتفاقات داره چه بسا خدا اون روز براتون نیاره میبینی آخر سر پدر با چنین افکار ،خدا برا تنبیه و متنبه کردن چنین پدری ، پسره  رو باعث سرافکندگی خونواده و دختر رو باعث عزت و ....می‌کنه که خیلی ها رو  حتما خودت شنیدی و یا دیدی . 

من یه فردکینه ایم اگه صدسالم بگذره تانگم خالی نمیشم اخه خیلی مصیبت کشیدم فقط خدامیدونه

با کینه ایی که داری فقط اون بچه رو نابود میکنی نه پدرشو فقط فقط اون بچه ،روح ‌‌وذهنشو خراب میکنی تو هر چقدرم سختی کشیده باشی به اون بچه هیچ ربطی نداره ،این مادری نیست معذرت میخام . 

خیلی متاسفم عزیزم🥺

نمیدونم چی بگم...کاش میتونستم بیارمت پیش خودم تا بهت رسیدگی بشه...اون بچه هم بدنیا بیاد مطمئن باش همسرت عاشقش میشه...صبور باش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
اره میدونم فدات شم ولی بخداخیلی سختی کشیدم

شما که سختی کشیدی راضی ب سختی کشیدن بچه ات با این افکار نباش، اگ بگی در اینده کمترین بی توجهی سهوی یا عمدی از پدرش ببینه چون شما اینو تو مغزش فرو کردی ک پدرش قالتش بوده فک میکنه بخاطر نخواستنش خواسته هاش براورده نمیشه بهش توجه نمیشه، میشه یه بچه عقده ای سر کش ناسازگار که حتی خودتم نمیتونی سر به راهش کنی بخاطر خشم وکینه خودت ب بچه رو افکار منفی فدانکن

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

شوهرت وقتی میاد خونه از سرکار تو غذاش دارو خواب اور بریز بده بخوره تا گیج خواب باشه غر غر نکنه 😂😂😂 دیگه چی بگیم 

یعنی اگه پسر بود نگه اش میداشت ؟ 

بهش بگو پیر شدی محتاج شدی با این اخلاقت نمیزارم بیان بهت برسن 😁😁😁