2777
2789

تا چهارماه شیرخودم رو خورد ولی اواخر چهارماهگی دیدم موقع خوردن شیر بی تابی میکنه وسینه رو ول میکنه گریه میکنه و دوباره میخوره و.........

تو کل ۲۴ ساعت شاید فقط ۳ بار نیاز به تعویض پوشک داشت! بردمش دکتر گفت نباید بذاریم گشنگی بکشه شیرخشک کمکی بهش بده

اوایل یه وعده شیرخشک یه وعده شیرخودم رو می دادم که  بازم اکثرا باشید من اذیت میشد

الان دیگه شیرخشک میدم فقط صبح ها دو قلپ شیرخوار رو میخوره

عذاب وجدان و  ناراحتیم واسه این که اون مدت با شوهر دعوای شدید داشتم وبه تمام معنا شوهرم انگار قاطی کرده بود🥺

خیلی اضطراب داشتم و شیرم کم شد

ولی بازم میگم شاید اگه شیر افزا رو ادامه میدادم شیرم باز میومد 

هرکی هم از راه میرسه میگه شیر مادر کجا شیرخشک کجا!

دلم یهو می ریزه ازاین حرف

دلم واسه بچه م میسوزه

من یه ماهم ندادم شیرخشکی شد 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای مثل من افسردگی زایمان نگیری این چرت و پرتی رو بریز دور من کلا شیر نداشتم باز خوبه بچه تو چهار ما شیر خورده بعدم شیر خشک اصلا بد نیست 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

به خودت وجدان درد نده 

ولله نصف دخترا که من میشناسم شیر خسک دادن به بچه هاشون 

همشون هم اوکیند و بچه هاشون خوبند 

حالل اینقدر این مسله را بزرگ کن که ناراحتی اعصابم بهت اضافه بشه 

مهم مهر مادریه ، به شیر نیست 

سعی کن مادری خوبی برا بچت باشی ، همیشه شاد 

جدی میگی یا واسه دل من؟

ببین بچه داداش من ی قطره شیر خشک نخورده ولی خیلی مریض میشه اصلا به این چیزا نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نه بابا عذاب وجدان نگیر بچه ی من بعد دوماهگی اینطور شد یهویی سینه ام رو‌ول کرد و گریه میکرد دو قلوب میخورد و ول میکرد. و همچنین نوه ی عموم بعد چهارماهگی اینطور شد سینه رو‌ول کرد و تو خواب  شیر خشک میخورد . نمی‌دونم جریان چیه ولی بعضی از بچه ها اینطور میشن. یه عده میگن ریفلاکس پنهان هست و….