2777
2789

من میخوام شعبه دوم یه برند لبنیاتی بزنم یعنی دردسر درست کردن ماست و دوغ ندارم ولی مغازه تمه چی میخوام بخرم عسل. مربا. پنیر پیتزا. بستنی تکمیلبنظرتون کار خوبیه رو چقد درامد میشه حساب کرد مغازه سر نبش پیش عابر بانک و سوپریه؟ 

کاربری دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی همیشه جوابه  اصل اول خوشرویی با مشتری اصل دوم جنس تازه

اخه نمیدونم رو چقد میتونم حساب کنم چون شوهرم کارگره و دارم کل پس اندازمو میذارم و میخوام بعد که جا افتاد مغازه شوهرم ازکارش بیاد بیرون 

کاربری دونفره

ما هر دفعه میریم لبنیاتی ماست بخریم یکی دو میلیون خرج میکنم میایم بیرون. خانمش رو نگاه میکنم تا ارنچ ...

رره اندازیش تا الان 350میخواد بعد اونم تا 450ممکنه بره با حسابی که کردم نمیدونم رو چید درامد باید حساب باز کنم وضع مالیشون چطوره

کاربری دونفره

یکی از اقوام ما داره . در کنارش خیلی چیزهای دیگه هم می فروشه مثل عسل و مربا و نان خشک جو و تخم مرغ و ..‌. چون خوشرو و خوش برخورد هستند و جنس خوب و تازه به مردم میدن همیشه مشتری دارند و درآمدش هم خدا را شکر خوبه .

اخه نمیدونم رو چقد میتونم حساب کنم چون شوهرم کارگره و دارم کل پس اندازمو میذارم و میخوام بعد که جا ا ...

هر قدر هم که کوچیک و کم باشه اگه این دوتا اصل رعایت بشه خیلی زود کسبتون رشد میکنه

هر قدر هم که کوچیک و کم باشه اگه این دوتا اصل رعایت بشه خیلی زود کسبتون رشد میکنه

من خودم کار میکنم و با محیط مغازه و کاسبی اشنام نصف مشتریای مغازه بخاطر خوش رویی و احترامی که میزارم میان ولی درامد واقعا برام مهمه 

کاربری دونفره

من خودم کار میکنم و با محیط مغازه و کاسبی اشنام نصف مشتریای مغازه بخاطر خوش رویی و احترامی که میزارم ...

خب پس هر چی مشتری بیشتر بیاد درآمدم بیشتر میشه 

کلا فروشنده شاد مرتب و محترم که با صدای رسا مشتری رو تحویل بگیره و بدرقه کنه خیلی تو کسبو کار مهمه 

وضع مالیشون بعد اینکار تغییری کرده؟ 

آره بهتر شد . نه اینکه بگم یک دفعه زیر و رو شدند چون تازه دو ساله شروع کردند و دو تا بچه دانشجو و پشت کنکوری هم داشتند که هزینه هاشون خیلی زیاد بود حداقل از پس مخارج خونه و بچه ها برمی اومدند .

آره بهتر شد . نه اینکه بگم یک دفعه زیر و رو شدند چون تازه دو ساله شروع کردند و دو تا بچه دانشجو و پش ...

ما تازه ازدواج کردیم نمیدونم که کار درستی انجام میدیم یا نه چون همه فقط نه میارن نمیشه درست تصمیم گرف

کاربری دونفره

ما تازه ازدواج کردیم نمیدونم که کار درستی انجام میدیم یا نه چون همه فقط نه میارن نمیشه درست تصمیم گر ...

کاسبی به خیلی چیزها بستگی داره . محل زندگی و محل کسب و کار و مشتری های آشنا و ثابت و تامین اجناس خوب و صدها عامل دیگه . خودتون باید تمام گزینه ها را درنظر بگیرید و تصمیم درست را انتخاب کنید . البته حساب و کتاب و دخل و خرج و پس انداز هم مهمه .