من میخوام شعبه دوم یه برند لبنیاتی بزنم یعنی دردسر درست کردن ماست و دوغ ندارم ولی مغازه تمه چی میخوام بخرم عسل. مربا. پنیر پیتزا. بستنی تکمیلبنظرتون کار خوبیه رو چقد درامد میشه حساب کرد مغازه سر نبش پیش عابر بانک و سوپریه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از اقوام ما داره . در کنارش خیلی چیزهای دیگه هم می فروشه مثل عسل و مربا و نان خشک جو و تخم مرغ و ... چون خوشرو و خوش برخورد هستند و جنس خوب و تازه به مردم میدن همیشه مشتری دارند و درآمدش هم خدا را شکر خوبه .
آره بهتر شد . نه اینکه بگم یک دفعه زیر و رو شدند چون تازه دو ساله شروع کردند و دو تا بچه دانشجو و پشت کنکوری هم داشتند که هزینه هاشون خیلی زیاد بود حداقل از پس مخارج خونه و بچه ها برمی اومدند .
ما تازه ازدواج کردیم نمیدونم که کار درستی انجام میدیم یا نه چون همه فقط نه میارن نمیشه درست تصمیم گر ...
کاسبی به خیلی چیزها بستگی داره . محل زندگی و محل کسب و کار و مشتری های آشنا و ثابت و تامین اجناس خوب و صدها عامل دیگه . خودتون باید تمام گزینه ها را درنظر بگیرید و تصمیم درست را انتخاب کنید . البته حساب و کتاب و دخل و خرج و پس انداز هم مهمه .