2777
2789
عنوان

هرشب توی خواب توهم میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4220 بازدید | 39 پست
ت فامیلامون از این آدما که میرن پیش دعانویس زیاد داریم  ینی طلسم شدم؟  از کجا باید بفهمم ...

شک نکن ؛ تمام مریض ها در این دوران به خاطر طلسم و از سر حسادت... نیروهایی ماورایی خیلی غلبه و رخنه کردن د زندگی ما....۴ قل ؛ وان یکاد، آیت الکرسی رو بخون رو آب ۴ گوشه قرآن (تو کیسه خیس نشه) بزن تو آب و برای هرگوشه همه اونا رو بخون بریز ۴ گوشه خونه. ذکر نماز ، صلوات... اینکار نکنی مریض میشی از لحاظ جسمی من خیلی پرسیدم از کسایی که اینطوری شدن و متوجه نشدم دچار مریضی جسمی شدن بعد فهمیدن مریضیشونم بهتر شده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن ؛ تمام مریض ها در این دوران به خاطر طلسم و از سر حسادت... نیروهایی ماورایی خیلی غلبه و ...

راستش خیلی وقته از حس و حال معنوی دور شدم 

حس میکنم خیلی از خدا دور شدم 

ینی تاثیر داره؟

راستش خیلی وقته از حس و حال معنوی دور شدم  حس میکنم خیلی از خدا دور شدم  ینی تاثیر داره؟

بله منم همینطور شده بودم... الانم به سختی میخونم ؛ خیلییی زیاد شده ؛ خیلیا درگیر هستند... اون خانم منزلم دعوت کردم آلبوم بهش دادم دست گذاشت رو تصویر اون اسمی که گفته بود برام طلسمم کرده... خودمم حسم خیلی قوی شده آدما رو نگا میکنم افکارشونو حس میکنم خیلی اذیتم... اصلا خواب خوب ندارم....

بله منم همینطور شده بودم... الانم به سختی میخونم ؛ خیلییی زیاد شده ؛ خیلیا درگیر هستند... اون خانم م ...

چه بگم والا 

من قبلا اینطور نبودم 

نماز میخوندم،  آیت الکرسی میخوندم ، حجاب رعایت میکردم 

ولی الان ..... 

توکل به خدا 

ایشالله خدا خودش به هممون آرامش بده

من سندروم انفجار سر دارم موقعه ی خواب بیداری توهم میزنم مثلا مامانم میاد پیشم میگع خوبی میگم آره دوباره بخاطر سردرد از خواب بیدار شدم بعدش میگه اشکال نداره بگیر بخواب

و فکر نمیکردم توهم باشه فکر کردم واقعیه ی بار ازش پرسیدم صبح چیکار داشتی اومدی اتاقم گفت نیومدم واسه چی گفتم هیچی ترسیدم بهش بگم ناراحت بشه