2777
2789

میشه بدون پارت عضو هیات علمی شد در دانشگاه دولتی؟فرضا در همه چیز رتبه ۱ شد بازم بدون پارت میشه؟فامیل ما کلا اینطوری شد در همه چیز و در نهایت در فراخوان هیچ قبول نشد رد شد با اون همه تجربه و تلاشش واقعا امیدی هست بدون پارت؟

اره مگه همه پارتی دارن

ببخشید شما تجربه دارید یا دیدین؟دانشگاه دولتی بود یا آزاد؟

من اکثرا با هرکی میحرفم میگن با پارت میشه چون فامیل خودمون همه همه رتبه یک بود اینجا قبول نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما تجربه دارید یا دیدین؟دانشگاه دولتی بود یا آزاد؟من اکثرا با هرکی میحرفم میگن با پارت میشه ...

بله ببینید یکی رو میشناسم بله با سهمیه رفت هئیت علمی شد اما یکی دیگه خیلی کارش خفن بود و اتریش درس خونده بود ایشون بدون پارتی هئیت علمی دانشگاه دولتی شد

بله ببینید یکی رو میشناسم بله با سهمیه رفت هئیت علمی شد اما یکی دیگه خیلی کارش خفن بود و اتریش درس خ ...

یعنی خارج بریم درس بخونیم احتمالش بیشتره اصلا یجوری ناامید شدماا آه اگه یکوچولو هم احتمال داشته باشه میخوام تا آخرش برم جا نزنم

بله ببینید یکی رو میشناسم بله با سهمیه رفت هئیت علمی شد اما یکی دیگه خیلی کارش خفن بود و اتریش درس خ ...

یعنی خارج بریم درس بخونیم احتمالش بیشتره اصلا یجوری ناامید شدماا آه اگه یکوچولو هم احتمال داشته باشه میخوام تا آخرش برم جا نزنم