2777
2789
عنوان

هرشب توی خواب توهم میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 39 پست

وای منممممم 

بعضی وقتا از خواب میپرم و درجا جلو دیوار یه جونور وحشتناک میبینم و به قدری واقعیه که جیغ میزنم همه رو صدا میکنم و اصلا قبول ندارم که نیست 

یه سی ثانیه شاید طول بکشه 

کاملا هم بیدارم و همون لحظه که از خواب میپرم میبینم 

شاید ده بار تا حالا اینجوری شدم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چیه بنظرتون  گاهی وقتا میگم شاید طلسم شدم  چون این حد از توهم طبیعی نیس

اصلاح تغذیه هم بی اثر نیس قبل خواب گلاب و عسل بخور شامت هضم بشه بعد بخواب. قبل خواب چهار قل بخون

[QUOTE=325841848]علتش چیه  همسرم سکته کرد دخترم تحت فشارعصبی شدید بود سیستم ایمنیش ضعیف شد عود تبخال داشت و معده ش نابود  شد بعدم توهم که اونم سیتالوپرام باعث کیودی پاش شد سرتو درد نیارم ریشه در استرس زیاد اضطراب داره

منم چندساله اینجوری ام

دیگه همه میدونن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
 دقیقاااااا منمم من خیلی اذیت میشم

من کلا تو خواب همیشه نا آرومم 

شوهرم که میگه تقریبا هر شب تو خواب حرف میزنی 

بعضی وقتا جیغ میزنم 

یا محکم شوهرمو میگیرم تکون میدم بیدارش میکنم 

نمی‌دونم چمه . البته من کلا آدم استرسی هستم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

علتش چیه بنظرتون  گاهی وقتا میگم شاید طلسم شدم  چون این حد از توهم طبیعی نیس

من هم همینطور بودم و هستم... خیلی اتفاقی یه نفر سر راهم قرار گرفت و با نگاه کردن بهم ریز و درشت زندگیمو گفت ... طلسم شدم و حتی اسم کسی که طلسمم کرده گفت ... از نزدیکانمون بود... اون خانم اصلا هیچ شناختی از ما نداشت... دقیق اسم گفت... من شبا از خواب مپرم چیزای عجیلی میبینم... مثلا دیشب بیدار شدم به همسرم گفتم اینا نمیزارن بخوابم همش میگن بگو از سعید (اسم همسرم) بدم میاد... و خیلی چیزای دیگه... فقط نماز ذکر صلوات . ریختن آب قرآن....

منم بچه بودم اینطوری بودم . می‌دیدم یه پرنده توی اتاقم پرواز می‌کرد . یه بار دیدم داداشم اومدم سر جای من کنارم خوابیده بچه بود ، منم حدودا 150ساله بودم داد زدم سرش پاشو برو اینجا چکار می‌کنی اومدم بزنم توی سرش محو شد 

من هم همینطور بودم و هستم... خیلی اتفاقی یه نفر سر راهم قرار گرفت و با نگاه کردن بهم ریز و درش ...

ت فامیلامون از این آدما که میرن پیش دعانویس زیاد داریم 

ینی طلسم شدم؟ 

از کجا باید بفهمم طلسم شدم ؟ ر