اول از همه بگم ک دو تا کاربری قبلی داشتم ک ب دلایلی پاک کردم و نمی خواستم دیگه پستی بزارم.. ولی الان زندگی برام سخت شده.. کسی بتونه راهنمایی کنه دعاگوش میشم.. امشب با همسرم کمی بحث کردم ولی جوابی نداد بهم.. راستش من سنتی ازدواج کردم و تیپ قبل ازدواجم با بعدش فرق داشت.. همسرم و من دو ماه حرف زدیم و اون شرایطش رو گفت و شغلشم رو هم تشریح کرد و گفت منو میخاد ولی رو مسئله تیپ ظاهری من خواسته ای داره ک از اول باهم اوکی بشیم.. منم بخاطر علاقه وافر ب ایشون ک هنوزم دارم قبول کردم..الان ۶ سال از ازدواجمون میگذره من نزدیک یک ساله دلم میخاد تیپمرو تغییر بدم و ایشون میگه از اول خودت قبول کردی و میگه ولی بازم خودت میدونی ک البته با دلسردی اینو میگه و میخاد دعوا نشه تا پسرمون بترسه یا ناراحتی پیش بیاد.. از طرفی دوستش دارم از طرفی میخام تو سن جوانی کمی راحت تر بگردم و از طرفی میترسم ازم ی وقت دلسرد بشه.. گیج شدم و امشب بهش تندی کردم ک ب عقاید من احترام نمیزاری ولی جوابی نداد.. اهل نماز و روزه و رعایت نامحرم اینام هست ولی من دست و پا شکسته نماز میخونم در اصل بعضی وقتا حوصلم بگیره وگرنه... ک اوایل گاهی تذکر میداد ولی الان خیلی وقته نمیگه و نمی دونم اگه تیپم رو هم عوض کنم احتمال داره تو عمل انجام شده قرار بگیره و چیزی نگه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
شما نمیتونی یدفع تیپت رو عوض کنی اروم آروم باید این کار رو بکنی مثلا اگه چادری هستی با مانتو بلند باید شروع کنی نکه یدفع چون شوهر منم همینجوریه ولی من اروم اروم دارم میرم سمتی که دلم میخواد لباس بپوشم
ازاخلاق خوبش سو استفاده نکن .چون از اول بهش قول دادی باید طبق معیارهای ایشون رفتار کنی .بازهم اینکه میخوای تاچه اندازه راحت باشی بازاون خودش یه مسًله جداست .ولی ارامش زندگیت خیلی مهمتره از همه چی
الان پوششتون در چه حده؟ اگه حجاب کامل دارین خیلی خوبه اگه همیشه بتونین حفظش کنین فقط با اجبار نمیشه باید خودتون در رابطه با پوششتون تحقیق کنین و درموردش با همسرتون حرف بزنید
من از میان ریشه های گیاهان گوشتخوار می آیم و مغز من هنوز لبریز از صدای وحشت پروانه ایست که او را در دفتری به سنجاقی مصلوب کرده بودند. فروغ فرخزاد
الان چادری هستم.. ولی تو مسافرت ها گاهی چادر رو برداشتم.. با پدر و مادرم و کلا خانواده خودم بودیم.. دو تا برادرهام و همسرهاشون و خواهرم و.. چیزی نگفته ولی حس میکنم یجوری میشه و تو خودش میریزه..