2777
2789
عنوان

سنو دادم بیاین

83 بازدید | 6 پست

یک توده هایپواکو ب ابعاد ۱۰/۵تا ۷/۵میلی متر با قسمت مرکزی هیپراکو همراه با ادم بافت چربی اطراف زیرجلدی مشاهده شده که احتمالا ثانویه به پروسه التهابی پوست وبافت زیرجلدی ناحیه بوده

این یعنی چی بچها؟تورو خدا هرکی میدونه بگه

اون هایپواکوا رو خیلیا دارن اصلا مهم نیست و خطری هم نداره همین نی نی سایت سرچ کن  تو تاپیکا خیلیا دارن و هیچی نشده. 

اون ادامه اش هم بنظرم در ارتباط با التهابی هست که با دستکاری کردنش ایجاد شده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هایپواکوا رو خیلیا دارن اصلا مهم نیست و خطری هم نداره همین نی نی سایت سرچ کن  تو تاپیکا خیل ...

اخه قبلش بود این توده ک من دستکاریش کردم

مرکزی هیپراکو چیه پس؟

به تو گفته بودن بافت سینس؟

مال من اگر بافت سینه بود دیگه نمینوشت هایپواکو نه؟

اخه قبلش بود این توده ک من دستکاریش کردم مرکزی هیپراکو چیه پس؟ به تو گفته بودن بافت سینس؟ مال ...

هایپراکوا یه نوع توده خوش خیم بی خطر تو سینه است که خطری هم نداره. 

همین نی نی سایت الان چند تا لینک برات میفرستم که ببینی دارن و چیزی نشده. 

بنظر من خوبه چیز بدی نیست

الان نوک سینه رو فشار دادم شیر میاد

من ۴ماه پیش شیرم خشک شد البته میدوشیدم تا خشک بشه چون درد میکرد گوله میشد

اما دیشب ب سنوگرافیه گفتم گفت شیر نیست پس الان چرا فشار میدم یزره شیر میاد😭