خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داشت ولی یهویی سرد شد بعد از چن ماه و گفت رابطه برام تموم شده ولی من هنوزم میخوامش هنوزم دوسش دارم چطوری برش گردونم چطوری عاشقش کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی وقتی که قشنگ بی حس شدی نسبت بهش وقتی که تر یه ماه یکبار شاید اتفاقی تو ذهنت اومد وقتی که فراموشش کردی خودش میاد
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
اون سرد شد من خودم راهیش کردم بهش هم گفتم دیگه هیچوقت برنگرد برخلاف علاقه شدیدی که بهش داشتم ولی عزیزم هرجا دیدی دارن نادیدت میگیرن و مهم نیستی خودت بکش کنار
من خطایی نکردم سعی کردم تموم خلا هاشو پر کنم ولی اون بی معرفتی کردو گفت بیحس شدم بعد از چن ماه در حالیکه خودش بیشتر از من وابسته و دلبسته بوده ولی یهویی تغییر کرد