الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مواد سالم توش باشه مثل سینه مرغ دستمال هم خوبه باشه
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
خواهشاً مواد اولیه خوب باشه، دوم اینکه گوجه هارو خورد کنید بعد بذارید من اون دفعه گرفتم با اجازتون گوجه گیلاسی رو سالم گذاشته بودن تو ساندویچ، نون خوبی استفاده کنید ،به شخصه اصلا کلم دوست ندارم، اشناتیون دستمال خیلی بهتره ، سس مخصوص داشته باشه عالیه
قصد طعم مختلف دارم ولي اولش بايد با يه نوع شروع كنم
بهدنظرم عزیزم اماه امتهانی برو ساندویچی کار کن فوت فن دستت بیا قلقل کار بدونی ببینی اونا چکارا میکنن این خیلییییی مهمه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم