2777
2789
عنوان

لطفا كسايي كه ساندويچ سرد از سوپرماركت ميخرن بيان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 88 پست
خوب خيلي ها سس داخل ساندويچ دوست ندارن و جدا دوست دارن خيلي ها رژيمن و سس نميخورن خودم پدرم ساندويچي ...

خب اگه میخوای هرسلیقه ای رو پوشش بدی باید تنوع بدی به کارت

من خودم هیچوقت سس به غذام نمیزنم و توی ساندویچ باشه دوس دارم

یکی دیگه دوس داره خودشم سس بزنه

انواع مختلف درست کن دیگه

ولی یه مدلم بزن سس خردل و پنیر چدار، خیلی خوشمزه میشه🤤😂

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خب برند خودتو میزنی خودتم طراحی کن دیگه انقد انواع مختلف درست کن یا چندتاش خوب دربیاد در حد یکی دو ...

دارم همين كارو ميكنم عزيزم گفتم كه گوجه نونو خراب ميكنه و حذف ميكنم بقيه رو بايد تست كنم يه نون باگت سبوس دار و كنجد دار ميخام كه اطرافمون نداشته بايد پيدا كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد سالم توش باشه مثل سینه مرغ دستمال هم خوبه باشه 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خواهشاً مواد اولیه خوب باشه، دوم اینکه گوجه هارو خورد کنید بعد بذارید من اون دفعه گرفتم با اجازتون گوجه گیلاسی رو سالم گذاشته بودن تو ساندویچ، نون خوبی استفاده کنید ،به شخصه اصلا کلم دوست ندارم، اشناتیون دستمال خیلی بهتره ، سس مخصوص داشته باشه عالیه 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
قصد طعم مختلف دارم ولي اولش بايد با يه نوع شروع كنم

بهدنظرم عزیزم اماه امتهانی برو ساندویچی   کار کن فوت فن دستت بیا     قلقل کار بدونی      ببینی اونا چکارا میکنن  این خیلییییی مهمه 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم