2777
2789
عنوان

لطفا كسايي كه ساندويچ سرد از سوپرماركت ميخرن بيان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 88 پست

وای چقدر سخته 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
ی پست عالی و کامل و جامع

تشکر😍🌸

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي ها ميگن كلش معلوم باشه حس غير بهداشتي بودن ميده

نه این شکلی راستش تو فکرم یه بسته بود که پشت ساندویچ توی جعبه باشه و قسمتی که محتویات ساندویچ هست پیدا باشه تا قبل از خرید محتویات ببینم 

الان دیگه اسم‌های مواد غذایی اینقدر پیچیده شده که گاهی بدون دیدن شکل محتویات واقعا نمیدونی چه موادی در انتظارته

پنیر خیلییی خوبه

حتما پنیر پیتزا یا گودا باشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

تاحالا ساندویچ اماده خوردی خودت عزیزم؟ بنظرم یکی دو برند مختلف رو بگیر امتحان کن با دقتم بررسی کن چ ...

بله عزيزم ١٠مدل خوردم يكيش گوجه كپي زده بود يكيش خيارشوره تازه مارك معروف برا همين دوست داشتم اينارو حذف كنم

تاحالا ساندویچ اماده خوردی خودت عزیزم؟ بنظرم یکی دو برند مختلف رو بگیر امتحان کن با دقتم بررسی کن چ ...

خوب خيلي ها سس داخل ساندويچ دوست ندارن و جدا دوست دارن خيلي ها رژيمن و سس نميخورن خودم پدرم ساندويچي داشت يادمه برا نذري به هيئت كلم خرد شده و خيارشور و كالباس ميذاش

بله عزيزم ١٠مدل خوردم يكيش گوجه كپي زده بود يكيش خيارشوره تازه مارك معروف برا همين دوست داشتم اينارو ...

خب برند خودتو میزنی خودتم طراحی کن دیگه

انقد انواع مختلف درست کن یا چندتاش خوب دربیاد

در حد یکی دوتا از هر طعمی درست کن خودتون و دوستاتون تست کنید

یه ماه فقط باید ساندویچ بخورید تا چندتا خوبشو دربیارید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
بله عزيزم

چی شد به سلامتی 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
شما تا صد سال دیگه هم بیای بپرسی باز همینه بهتره بری تو کار تولید کم کم دستت میاد چی را بیشتر میخرن

بله عزيزم ولي دوست دارم اولين ساندويچو با قدرت وبا بهترين كيفيت وارد بازار كنم