2777
2789
عنوان

خاله ی احمقم منو برا پسر عتیقش خواستگاری کردع😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 85 پست
حالا شما خبر نداشتی و ازدواج کردی ولی منی که میدونم چرا باید خودمو بدبخت کنم

همین دیگه میگم خداروشکر عاقلی به خالت یه جور بفهمون کارش درست نیست آدم برا یه همچین پسری نمیره خواستگاری همون مجرد بمونه خرغلطیم میخواد بکنه اینطوری بهتره 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

[QUOTE=325796183]من ۱۶سالم بود عروسی کردم اونم باادمی که نه کار داشت نه سربازی رفته بود نه سالم بود البته الان میگید ...[/QUOT متاسفم انشالله که زندگیت درست بشه من خودم دختر بزرگ دارم بهش میگم تا وقتی که از نظر مالی مستقل وخود ساخته نشی حق ازدواج نداری دوست دارم با یکی بمونی که دکستش داری نه بخاطر این که مستاصلی وچاره نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان اکثر پسرا هروز با یکین با این تفاوت که یک غریبه بیاد از گذشتش خبر نداری

غریبه هاام ببیننش از دور میفهمن چه آدمیه  

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
همین دیگه میگم خداروشکر عاقلی به خالت یه جور بفهمون کارش درست نیست آدم برا یه همچین پسری نمیره خواست ...

آره خودم میفهمونم بهش

البته بعید میدونم حالیش بشه فکر کرده پسرش شاهزادس  

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

خیلی ساده‌ست که!

راحت قبول نکن و با توجه به شرایطی که گفتی اگه به هر دلیلی قبول کردی آینده خودتو انداختی فاضلاب...🌿

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بگو نه

مامانم گفته

ولی خیلی آتیشی شدم دلم میخاد برم خفه ش کنم

دقیقا تا دوسال پیش میومد برام از دوس دختراشو تعریف میکرد

منم جات حرصم گرفت چقدر وقیح و پررو پسرشون هر پخیم بخوره! دختر خوب میخوان! اه اه 😑بره ی دختر عرق خور زیر دیپلم پسر باز بگیرن براش 

گفته تشریف بیاریم ؟ وا 😆😆 بگو تشریف نیارید خخخ

حالا شوهرشم(شوهرخالم) اونم خیانتکاره قمارباز بود تا چن سال پیش

فکر کنم عوضی بودنش ارثیه

خیلی ساده‌ست که! راحت قبول نکن و با توجه به شرایطی که گفتی اگه به هر دلیلی قبول کردی آینده خودتو ان ...

زندگی کردن با این آدم از جهنمم بدتره

[QUOTE=325796183]من ۱۶سالم بود عروسی کردم اونم باادمی که نه کار داشت نه سربازی رفته بود نه سالم بود ...

فقط فقط چه خانواده چه خود دختر باید انتخاب درست واگاهانه داشته باشه فقط همین که دختر شاغل باشه مهم نیست من خودم الان یه بچه ی مریض دارم واقعا موندم نه راه پس دارم نه پیش 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده