2777
2789
عنوان

خاله ی احمقم منو برا پسر عتیقش خواستگاری کردع😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 85 پست
حالا رد میکنی تا چندوقتم میرن توقیافه واسه پسر عتیقشون🫥

غلط کردن

انگار چه تحفه ایه

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

[QUOTE=325795163]بابا توروخدا شعار ندین کسی که سالمه نه خونه داره نه ماشین داره نه کار داره چرا باید زن بگیره شعار مگه گفتم باید زن بگیره شما بشینانشالله خونه دار ماشین دار بیاد فقط جهیزیه میلیاردیتو اماده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بزار خاله خواهر زاده بمونیم قشنگتره

حالا در جایگاهِ خاله ام کاری واسم نکرده همیشه پشتم غیبت کرده

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
وای گلم نگو خوب بد به خودشون باشه ما خودمون پسر داریم بدور باشه ولی انقد از بالا به پایین نبین چرخ ز ...

بعضی از پسرا منم وعرضه دارن خیلی زود خودشونو میکشن بالا ولی به نظر خودت مادری که میره خواستگاری واسه پسر معتاد لاابالی و بیکار وبی پول خودش لایق تحقیر نیست به خدا که فقط میخوان سراز سرشون باز شه حالا اون دختر بدبخت شد به جهنم من خودم زخم خورده ام

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
بگو عین داداشمه😂 نمی تونم به عنوان همسر نگاهش کنم که خالت خیلی بعدش قیافه نگیره

داداش؟!؟ آدم خجالت میکشه حتی بگه این عین داداشمه! 

انگیزش چی بوده اومده خواستگاری تو

حرص دادن من

وگرنه خودشون میدونن درحد ما نیستن

بعضی از پسرا منم وعرضه دارن خیلی زود خودشونو میکشن بالا ولی به نظر خودت مادری که میره خواستگاری واسه ...

اصلنم براشون فرق نداره کی بشه زنِ پسرشون

همه دخترا رو براش خواستگاری کردن حتی بچه مچه هارو

پدوفیل😑

[QUOTE=325795163]بابا توروخدا شعار ندین کسی که سالمه نه خونه داره نه ماشین داره نه کار داره چرا باید ...

من ۱۶سالم بود عروسی کردم اونم باادمی که نه کار داشت نه سربازی رفته بود نه سالم بود البته الان میگید خودت اشتباه کردی میخواستی قبول نکنی اولا که گفتن داریم کارخونه می سازیم ماروتا زمین کارخونه بردن مامان و باباش هزارتا وعده دادن درباره ی اعتیادشم هیچی نگفتن ومن بدبخت ۱۶ساله دارم عذاب میکشم

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

یه نه محککککمم بگو.  بگو به هیچ عنوان حسی به فلانی ندارم و اصلا دیگه درخواستتونو تکرار نکنین که دلخوری پیش نیاد 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
یه نه محککککمم بگو.  بگو به هیچ عنوان حسی به فلانی ندارم و اصلا دیگه درخواستتونو تکرار نکنین که ...

مامانم خودش همون پای تلفن رد کرده یه جورایی ولی با چه رویی برا اون لاشی میرن خواستگاری رو واقعا نمیفهمم 

من ۱۶سالم بود عروسی کردم اونم باادمی که نه کار داشت نه سربازی رفته بود نه سالم بود البته الان میگید ...

حالا شما خبر نداشتی و ازدواج کردی ولی منی که میدونم چرا باید خودمو بدبخت کنم

بعضی از پسرا منم وعرضه دارن خیلی زود خودشونو میکشن بالا ولی به نظر خودت مادری که میره خواستگاری واسه ...

خب اسی خداروشکر میشناسه طرف رو رد میکنه بلاخره تحقیق هست چمیدونم این چیزا حرفت قبول دارم بعضیا میخوان فقط از سر خودشون باز کنن پسر رو ولی چون خیلی دیدم هر چی گفتم سرم اومده دیدم مثل خودم مادری گفتم بگم 

ببخشید نمیدونستم شما تجربه داشتی حق داری عصبی باشی گلم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید