2777
2789
عنوان

خاله ی احمقم منو برا پسر عتیقش خواستگاری کردع😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 85 پست
حالا شوهرشم(شوهرخالم) اونم خیانتکاره قمارباز بود تا چن سال پیش فکر کنم عوضی بودنش ارثیه

چه خودشونو قبول دارن و با اطمینان پا پیش میذارن 😒

اعصابتو خورد نکن یه عسلی خوردن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
زندگی کردن با این آدم از جهنمم بدتره

متأسفانه بله!

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جات حرصم گرفت چقدر وقیح و پررو پسرشون هر پخیم بخوره! دختر خوب میخوان! اه اه 😑بره ی دختر عرق خور ...

مطمئنم الانم با یکی تو رابطه س لاشی  مامانش تو هپروته 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
هیچ ادمی اگه ازاری به کسی نرسونه لایق تحقیر شدن نیست 

ازاراشونم رسوندن بهمون

شما تو زندگیمون نیستی بخوام از آزاراشون بگم تا شب باید تایپ کنم 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
چه خودشونو قبول دارن و با اطمینان پا پیش میذارن 😒 اعصابتو خورد نکن یه عسلی خوردن

خالم با اون شوهرش زندگی خودشو خراب کرد حالا میخواد پسرشو به من قالب کنه که منم زندگیم ریده شه که کور خونده😑💔

خالم با اون شوهرش زندگی خودشو خراب کرد حالا میخواد پسرشو به من قالب کنه که منم زندگیم ریده شه که کور ...

واقعا چه فکری پیش خودشون کردن که میان خاستگاری

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
واقعا چه فکری پیش خودشون کردن که میان خاستگاری

احمقا😒💔

هیچ ادمی اگه ازاری به کسی نرسونه لایق تحقیر شدن نیست 

حالا این خانم عاقله باهوشه قبول نمیکنه میره سراغ یه بدبخت ساده قبول میکنه اونوقت یه عمر بدبختی می کشه این ازار رسوندن نیست پس چیه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
حالا این خانم عاقله باهوشه قبول نمیکنه میره سراغ یه بدبخت ساده قبول میکنه اونوقت یه عمر بدبختی می کش ...

نه بابا خواستگاری عالم و آدم رفته از دور میفهمن ذاتشو

نمیتونه حرف بزنه انقد گل میکشه تسلط نداره رو خودش ؛ عصبیه

دوس دختراشم همشون بچه دبیرستانی ان برا سرگرمی باهاش دوست میشن😂

نه بابا خواستگاری عالم و آدم رفته از دور میفهمن ذاتشو نمیتونه حرف بزنه انقد گل میکشه تسلط نداره رو ...

اینجور آدما اینقدر وزه ان بالاخره یه بخت برگشته رو پیدا میکنن

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده