2777
2789
عنوان

سنوی پستان لطفا بیاین حالم خرابه

348 بازدید | 16 پست

خانما من دوماه پیش سنو دادم چیزی نبود فقط یه فیبروآندوم تو ساعت حدود۱پستان بود ب ابعاد ۳/۷میلی ک حدود یساله دارمش

ده روز پیش احساس کردم یه توده سفت و بزرگ و چسبیده به عمق با سطح صاف تو سینمه رفتم سنو گفت هیچی نیست بافت سینه هست گفت تا ته رو دارم میبینم خودت نگاه کن تا ته استخون قفسه سینتو دارم میبینم هیچی نیست  انقدم دست مالیش کرده بودم پوست اون قسمت قشنگ زخم شده بود تو سنو حتی اون فیبروآندوم ۳/۷میلی هم گفت نیست فقط نوشت  در ساعت حدود ۲پستان افزایش اکوژنیسته و ادم  خفیف زیرجلدی ناشی از ترومای اخیر براید۲

سنوگرافه گفت من جداره قفسه سینتو دارم میبینم توده نمیبینم

اون توده سفته همچنان هست من دوباره امروز جای دیگه سنو نوبت گرفتم خیلی میترسم یعنی چیه

مگه نرفتی سونو گفته چیزی نیست چرا دوباره میخوای بری. 

اتفاقا تاپبکامو ببین منم دقیقا چنین مشکلی داشتم رفتم گفت کیسته یک سانتیمتریه  منم قبلش مثل تو بودم داشتم از نگرانی می‌مردم ولی رفتم چیزی نبود تو هم رفتی دیگه خیالت راحت. 

مگه نرفتی سونو گفته چیزی نیست چرا دوباره میخوای بری.   اتفاقا تاپبکامو ببین منم دقیقا چنی ...

خب عزیزم واس تو گفت کیسته خیالت راحت شد

مال من میگه هیچییی نیست اخه یچی قلبمه هست سفت و بی حرکت مگه میشه چیزی نباشه؟😭از استرس دارم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نرفتی سونو گفته چیزی نیست چرا دوباره میخوای بری.   اتفاقا تاپبکامو ببین منم دقیقا چنی ...

عزیزم واس شما داخل بافت سینت بود؟سفت و سخت مثل سنگ چسبیده بود تکونم نمیخورد؟مال من گردو قلبمه اندازه یکی یه فندوق اخه سفته دردم نداره

بسکه دست زدی اونجوری شده غدد لنفاوی  هست و طبیعیه وقتی سونو میگه هیچی نیست دنبال دردسر میگردیا

وای غده لنفاوی قفسه سینه که خیلی خطرناکه

داخل بافت سینمه اون وسط مسطا هست

نه از اون اینطور بود یه برجستگی داشت ک من هی دست زدم یک هفته هم دست نزدم نرفت خب

غده لنفاوی قفسه سینه باشه تو سنو نباید میفهمید دکتره؟

دقیقا از دست کاری اینطوری شده وقتی سونو گراف میگه چیزی نیست اعتماد کن 

اعتماد نداری ماموگرافی انجام بده

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
دقیقا از دست کاری اینطوری شده وقتی سونو گراف میگه چیزی نیست اعتماد کن  اعتماد نداری ماموگرافی ...

من تازه ۲۹سالم شده مامو ک دکتر اجازه نمیده

امروز یه سنودیگه دارم میرم برام دعا کن

من تازه ۲۹سالم شده مامو ک دکتر اجازه نمیده امروز یه سنودیگه دارم میرم برام دعا کن

مطمئنم الکی خودتونو نگران کردین

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
مطمئنم الکی خودتونو نگران کردین

خدا کنه حرفت درست باشه

انقد بهش فکر کردم تمام رگای سرم میکشه در آستانه سکته کردنم

ساعت ۶منشی گفت بیا برام دعا کن

شبا چند بار کابوس میبینم پامیشم هی سینمودست میزنم بچمو میبینم گریه میکنم 

اصلا ارامش ندارم

عزیزم واس شما داخل بافت سینت بود؟سفت و سخت مثل سنگ چسبیده بود تکونم نمیخورد؟مال من گردو قلبمه اندازه ...

من اولش اندازه یه نارنگی کوچیک یا گردو بود خیلی بزرگ بعدش هر چی دست میزدم فشار میدادم  دیدم بافت اصلی و هسته اش اندازه بند انگشتم بود رفتم سونو گفت یه سانته آره تکون نداشت درد نداشت  و سفت بود مثل یک ماهیچه خیلی سفت بود  هنوزم هست

من اولش اندازه یه نارنگی کوچیک یا گردو بود خیلی بزرگ بعدش هر چی دست میزدم فشار میدادم  دیدم باف ...

میای پست جدیدمو بخونی تازه از سنو اومدم

مال من سفت مثل سنگه اصلا تکون نمیخوره 

بهت گفته بود چیه؟

میای پست جدیدمو بخونی تازه از سنو اومدم مال من سفت مثل سنگه اصلا تکون نمیخوره  بهت گفته ...

اون چیزی که حس کردم گفت که کیسته یک سانت در نیم سانت هست. 

تو سینه مقابل هم  یه چیزی برای لنف گفت  اونم سرو کردن نوشته بود بعد یائسگی خودش می‌ره. 

گفت درد داره گفتم نه. فقط وقتی خیلی فشارش بدم یکم درد داره