تجربه دوم 😍
یه مدتی بود پوست صورتم به شدت خشک شده بود و از مرطوب کننده استفاده میکردم و هیچ فایده ای نداشت تا این که بعد از کلی سرچ توی اینترنت و دیدن فیلمهای  خارجی و ایرانی مراقبتی پوست و کلی آزمایش روی پوستم فهمیدم که پوست صورتم دهیدراته شده و باید پوستم رو آبر سانی کنم و دوست داشتم که از چیزای طبیعی استفاده کنم ، خلاصه این لوسیون دست ساز خونگی خودم بی ضرر بود و روی پوستم  جواب داد و من الان پوستی نرم،  بدون لک و شفاف دارم  (خدای عزیزم شکرت )
حالا این دستور لوسیون خانگی :
ژل الوورای طبی (داروخانهها ) دارن ۲ قاشق مرباخوری 
روغن زیتون ( یا روغن بادام شیرین  ) ۱ قاشق مرباخوری، روغن زیتون چه با بو و چه بی بو فرقی نداره فقط اصل باشه 
این دو تا رو ترکیب کنید و روی پوست تمیز بزنید و یکم ماساژ بدین تا جذب پوست بشه البته یه کم حالت چسبندگی به پوست میده که شما میتونید روغن زیتون رو کمی بیشتر بریزین ، این لوسیون رو زیر چشم هاتون هم می تونید بزنید و این لوسیون خونگی نیاز به شستشو نداره و هر بار که وضو گرفتین یا به هر دلیلی صورت رو شستین دوباره تکرارش کنید 
روزی شش یا هفت لیوان آب هم بخورید
شب موقع خواب اگر  دوست داشتید با آب ولرم صورت رو بشورین و صورت رو با روغن بادام شیرین چرب کنید و بخوابید 
روغن بادام شیرین عالیه برای پوست خشک،  الان که هوا سرده هر وقت بیرون از خونه میرین حتما استفاده کنید چون باعث میشه پوست به خاطر سرما اصلا آسیب نبینه 
اگر تجربه های منو استفاده کردین و راضی بودین ، حتما برای سلامتی و ظهور امام زمان عزیزمان صلوات بفرستید