2777
2789
عنوان

تجربه های امتحان شده من 😇

1328 بازدید | 48 پست

سلام به همه عزیزانی که الان دارین این مطالب رو میخونید، امیدوارم هر کجای این دنیا هستین سلامت و پایدار باشین 

عزیزانم مطالب این تاپیک همه تجربه های شخصی من هستش، امیدوارم براتون مفید باشه و میخوام که وقتی استفاده کردین حتما به اونهایی هم که نیاز دارن بگین تا استفاده ببرن البته بگم که بدنها با هم فرق میکنه و بازم میگم اینا تجربهای خودمه و دوست داشتم با شما عزيزان به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه اول ، کیپ شدن گوش

دو هفته‌ای بود گوش سمت راستم کیپ کیپ شده بود و توی اینترنت خیلی سرچ کردم و کارهایی هم انجام دادم ، روغن زیتون ، یه بار روغن بادام تلخ،  ریختم توی گوشم و بعد از چند ساعت کیسه آب گرم گذاشتم روی گوشم تا جرم‌ها بیرون بیاد ، نشد که نشد پس فهمیدم جرم گوش ندارم،  بلاخره رفتم دکتر و گوشم رو چک کرد و گفت جرم گوشم خیلی کمه و قطره فنیکه، سیتریزین و قرص سرماخوردگی و سُرم شستشوی بینی داد ، من فقط از قطره فنیکه و سُرم شستشوی بینی استفاده کردم و گوشم کیپ تر شد تا این که گفتم بزار  سیتریزین رو هم استفاده کنم ، خلاصه وقتی قرص رو خوردم یک ساعت بعد گوشم بعد از دو هفته باز شد و فهمیدم که حساسیت داشتم و وقتی دقت کردم دیدم به میخک حساسیت داشتم ، چون میخک رو توی چای سبز ریختم و خوردم اینجوری شدم ، پس کیپ شدن گوش همیشه دلیلش جرم گوش ، مایع میانی و پارگی پرده گوش نیست

تجربه دوم 😍

یه مدتی بود پوست صورتم به شدت خشک شده بود و از مرطوب کننده استفاده می‌کردم و هیچ فایده ای نداشت تا این که بعد از کلی سرچ توی اینترنت و دیدن فیلمهای خارجی و ایرانی مراقبتی پوست و کلی آزمایش روی پوستم فهمیدم که پوست صورتم دهیدراته شده و باید پوستم رو آبر سانی کنم و دوست داشتم که از چیزای طبیعی استفاده کنم ، خلاصه این لوسیون دست ساز خونگی خودم بی ضرر بود و روی پوستم جواب داد و من الان پوستی نرم، بدون لک و شفاف دارم (خدای عزیزم شکرت )

حالا این دستور لوسیون خانگی :

ژل الوورای طبی (داروخانه‌ها ) دارن ۲ قاشق مرباخوری 

روغن زیتون ( یا روغن بادام شیرین ) ۱ قاشق مرباخوری، روغن زیتون چه با بو و چه بی بو فرقی نداره فقط اصل باشه 

این دو تا رو ترکیب کنید و روی پوست تمیز بزنید و یکم ماساژ بدین تا جذب پوست بشه البته یه کم حالت چسبندگی به پوست میده که شما میتونید روغن زیتون رو کمی بیشتر بریزین ، این لوسیون رو زیر چشم هاتون هم می تونید بزنید و این لوسیون خونگی نیاز به شستشو نداره و هر بار که وضو گرفتین یا به هر دلیلی صورت رو شستین دوباره تکرارش کنید 

روزی شش یا هفت لیوان آب هم بخورید

شب موقع خواب اگر دوست داشتید با آب ولرم صورت رو بشورین و صورت رو با روغن بادام شیرین چرب کنید و بخوابید 

روغن بادام شیرین عالیه برای پوست خشک، الان که هوا سرده هر وقت بیرون از خونه میرین حتما استفاده کنید چون باعث میشه پوست به خاطر سرما اصلا آسیب نبینه 

اگر تجربه های منو استفاده کردین و راضی بودین ، حتما برای سلامتی و ظهور امام زمان عزیزمان صلوات بفرستید

خوب تجربه بعدی من 😍

من یه مدت بود که موهام نازک و خشک و شکننده شده بود و به شدت ریزش داشت و من روی موهای طفلکی چقدر امتحان کردم ، شامپوهای خارجی و ایرانی ، ماسک موهای خوب و معمولی نشد که نشد 

اسپری کردن عصاره رزماری روی مو ،استفاده از آب برنج در حمام ، موهای خشکم رو خشکتر کرد ، روغن تراپی ، ریزش رو بیشتر کرد ، استفاده از قرص تقویتی و هزاران راه دیگه و خلاصه هر چی بود رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم تا این که یه دکتر طب سنتی گفت بعد از کلی تحقیق روتین موی خانمهای هندی رو پیدا کرده و من این روتین رو هم انجام دادم و بلاخره به نتیجه رسیدم 

حالا دستور این محلول عالی :

تخم شنبلیله ۳ یا ۲ قاشق مرباخوری رو آسیابش کنید و بزارید با یک لیوان آب بجوشه وقتی غلیظ‌ شد از روی حرارت بردارین و بزارین ولرم بشه و صافش کنید با صافی ، و بهش یک قاشق مرباخوری روغن زیتون و یک قاشق مرباخوری روغن نارگیل اضافه کنید و بریزین توی جای سُس پلاستیکی که سرش بلنده و اول موهاتون رو با برس چوبی شونه کنید و این ماسک رو به موهاتون بزنید و با نوک انگشت یه کم ماساژ بدین و با پلاستیک سرتون رو بپوشونید و ۴۰ دقیقه بعد برید حمام ، بیشتر از این زمان که گفتم نزارین روی سر این دستور دقیقش هست و بعد موهاتون رو با آب ولرم بشورین، 

نکته : اصلا از نرم کننده استفاده نکنید  

بعد از حمام موها رو آهسته با حوله خشک کنید و کمی روغن نارگیل به ساقه مو بمالید و بعد موهای قشنگتون رو اگر بلنده ببافید 

من با این راه کار ریزش موهام خیلی کم شده و موهام نرم‌تر شده و احساس خوبی دارم

تجربه بعدی 😍

اگر گوش درد داشتین و دسترسی به دکتر نداشتین این کارها رو انجام بدین :

اوایل داخل گوش رو با کمی روغن زیتون با انگشت کوچک یه کم ماساژ بدین 

داخل ناف رو با روغن سیاهدانه به جهت عقربه ساعت کمی ماساژ بدین 

با این دو روش من گوش دردم خیلی بهتر شد، اگر خدای نکرده درد گوش ساکت نشد حتما دکتر برین 

این روشهای امتحان شده روی خودمه عزیزان البته من گوش دردم زیاد نبود، راستی اگر گوش درد یا کیپی گوش دارین اصلا جاهای سرد و به ارتفاعات مثل کوه ، جاهای مرتفع ، جاهایی که برف اومده ، نرین که درد و کیپی گوش بیشتر میشه ، همه اینا تجربهای منه ، و دوست دارم همتون سالم باشید و رنج بیماری رو نبرید عزیزای دل