2777
2789
عنوان

تجربه های امتحان شده من 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 48 پست

جوش داخل پلک 

دوسه روزی بود که داخل لبه چشمم ( پایین چشم ، همون جایی که مداد می کشیم) یه جوش سفید ریز زده بود که درد داشت و با پلک زدن ، مستقیم به داخل چشمم میخورد و درد داشت و دیدمو تار می‌کرد ، خلاصه دیشب چشمم رو با شامپو بچه شستم و با دستمال کاغذی آروم پاک کردم و حسابی سرمه کشیدم اونقدری سرمه زدم که چشمم سیاه سیاه شد ، همون لحظه دردش افتاد و الان هم کاملا از بین رفته و راحت شدم 

نکته : سرمه ای که زدم خودم با بادام شیرین درست کردم ، تقریبا با ۱۰ تا دونه بادام به مدت سه چهار ماه من سرمه دارم

یادتون باشه به هیچ عنوان این جوشهای داخل چشم رو فشار ندین 

صلوات برای امام زمان یادتون نره ❤️

لبهای پوسته پوسته

بهترین درمانش این هست که کمی شکر و ، وازلین رو با هم ترکیب کنید و به صورت ملایم روی لبها ماساژ بدین و با آب ولرم و بدون شوینده بشورین

هفته ای یکبار این کار رو انجام بدین ، بلافاصله نتیجه معلوم میشه ، لبها نرم و خوشرنگ میشه و پوسته های لب به راحتی از بین میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش داخل گوش

اگر خارش داخل گوش ، اگزمای داخل گوش دارین ، فقط کافیه گوش پاکن رو داخل سرکه سیب (فقط سرکه سیب ) کنید و داخل گوش بزنید

نکته : اطراف داخل گوش بزنید و مواظب باشید به پرده گوش نَخوره و خیلی هم گوش پاکن رو از سرکه خیس نکنید

افسردگی

اگر غم و اندوه و افسردگی ، دارین ، نیازی به دارو نیست،  چون داروهای ضدافسردگی به مرور زمان اثراتش از بین میره پس راهکار چیه ؟

وقتی مغز انسان سرد میشه دچار افسردگی و غم میشیم و انگیزه ای برای هیچ چیز نداریم ، پس اول مغز رو با اسپند گرم میکنیم

هر روز صبح به محض بیدار شدن اسپند دود کنید و بو بکشید (نزارین خیلی بسوزه چون بوی سوختگی میده)

غذاها و میوه‌های با طبع سرد نخورین ، خوراکی ها و دمنوش های گرم استفاده کنید

خوردنی مناسب :

چای سبز

شکلات تلخ

خرما به همراه گردو

شربت زعفران

ویتامین B12

عرق نسترن

ورزش ها :

یوگا

شنا

نفس عمیق کشیدن