2777
2789
عنوان

تجربه های امتحان شده من 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 48 پست

تجربه بعدی 😇

از بین رفتن بوی بد دهان

اگر دندان و لثه سالمی دارین و بهداشت دهان رو هم خوب انجام میدین اما بازم بوی دهان دارین این راه کار رو انجام بدین ، 

یه نفر از آشنا ها مشکل بوی بد دهان داشت که متوجه شدم سینوزیت قدیمی ، معده حساس و رفلاکس معده هم داره با کلی تحقیق متوجه شدم که داروی این مشکل فقط آویشن هستش ، و بهش گفتم هر شب نیم ساعت قبل از خوابش یک قاشق مرباخوری آویشن رو با چند قطره آبلیمو و یک لیوان آب جوش مخلوط کنه و درش رو بزاره وقتی ولرم شد یکم عسل بهش اضافه کنه و بخوره 

بعد از سه چهار روز متوجه شدم که اصلا دهانش دیگه بو نمیده، با این روش ساده و بی ضرر الان دهانی خوشبو داره

البته این بنده خدا دکتر زیاد رفته و برای معده و سینوزیت بهش دارو زیاد دادن و هیچ کدوم به جز آویشن این نعمت قشنگ خداوند نتونست کمکش کنه

افسردگی و بی حالی ☘

اگر همیشه خسته و بی حالید و انرژی ندارین اول آزمایش و چکاپ کنید ، شاید این بی حالی و خستگی و افسردگی برای تیروئید، کم خونی، کمبود ویتامین ها 

باشه

من مدتی بی انگیزه و بی حال و خسته بودم و باز آزمایش‌های خونگی رو شروع کردم و خیلی خیلی بهتر شدم ، با کلی تحقیق فهمیدم بدنم به ویتامین‌ B12 (البته ایرانیش رو مصرف کردم ) نیاز داره و یک روز در میون صبحها این ویتامین رو خوردم و همون روز متوجه شدم خیلی سر حالم و انرژی دارم و اصلا غمگین نیستم و در روزهای دیگه با تحقیقات قبلی هر روز یکی دو تا سیب خوردم و دیدم روزهایی که قرص نمی‌خورم و سیب مصرف میکنم خیلی سرحال تر و سالمتر هستم ، و این که گاهی اوقات چای سبز و هفته ای یک الی دو بار قهوه هم مصرف کردم ، و روزی سه تا خرما خوردم و الان شاد و خرم در کنار شما هستم

راستی بچه‌ها هفته ای یک بار زعفران ، و عرق بهار نارنج رو جداگانه استفاده کنید ، عرق بهار نارنج رو شبا بخورین نشاط آور و آرامبخش هستش و خواب راحتی بهتون میده

قهوه و چای سبز رو روز بخورین مثلا یازده صبح که شب بی خواب نشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپوی خودتو مفید تر کن 🌸

گیاه آلوورا ، رو از عطاری بگیرید و ژل داخلش رو بریزید توی مخلوط کن و میکس کنید و به اندازه یک استکان ازش بر دارید و یک قاشق مرباخوری روغن نارگیل بهش اضافه کنید و هر بار میرین حمام این محلول رو با یک قاشق غذاخوری شامپو اضافه کنید و سرتون رو با آب ولرم بشورید و می بینید که چقدر موهاتون نرم تر میشه و نیازی به نرم کننده شیمیایی ندارید 

فقط توجه کنید که تازه به تازه درست کنید ، 

من برای راحتی خودم دو تا برگ آلوورا از عطاری گرفتم و پوستش رو کندم و میکس کردم و به اندازه نیاز هر بارم ، اونها رو داخل قالب‌ سیلیکونی ریختم و فریز کردم ، با روش فریز کردن همیشه آلوورا آماده دارم و دیگه خرابم نمیشه و موقع استفاده یکیش رو بیرون میارم وقتی یخش آب شد استفاده میکنم

عفونت مجاری ادرار 

علامت عفونت مجاری ادرار ، دردِ موقع ادرار کردن هستش که اگر ادامه دار باشه و درمان نشه ، درد بیشتر میشه 

اگر این حالت رو داشتین بلافاصله دو تا قرص کوتریمو کسازول رو با هم بخورین بعدش هر ۱۲ ساعت یکی بخورین که خیلی زود بهتر میشید 

سعی کنید هفته ای یکبار مقدار یک قاشق غذاخوری سرکه سفید رو با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و برزین توی بطری کوچیک و خودتون رو باهاش بشورید و سعی کنی خشکش نکنید با دستمال و تا زمان خشک شدن لباس زیر نپوشید و یه دامن راحت بپوشيد 

هر وقت رفتین استخر روی لبه های استخر و سکوی جکوزی و بخار نشینید و بعد از استخر وقتي رسیدین خونه از محلول سرکه و آب که گفتم استفاده کنید

همیشه لباس‌های زیر رو با اُتوی داغ حسابی اتوکشی کنید ، شبها موقع خواب لباسهای زیر رو عوض کنید 

و‌ در ضمن اگر هر روز صبح ناشتا یه سیر تازه رو اندازه عدس خرد کنید و با دو ليوان آب گرم ترکیب شده با یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری آب لیمو ترش تازه بخورید بهتون قول میدم که دیگه به راحتی دچار عفونت های مختلف و سرما خوردگی نمیشین

تجربه معنوی من 😇

بچه‌ها این تجربه خیلی معنوی و قشنگه دوست دارم این رو هم با شما به اشتراک بزارم 

اگر دوست دارین خیرو برکت زیاد توی زندگیتون بیاد به این چیزا حتما عمل کنید

۱- نماز اول وقت 

۲- نماز شب (غوغا میکنه )

۳- نماز شُکر ، این نماز شکر برکت رو توی زندگیم سرازیر کرد ، روزی یک بار بعد از نماز عصرم میخونم دورکعت نماز مثل نماز صبح میخونم و بعدش از خدا به خاطر نعمتهای قشنگش شکر گذاری میکنم 

۴- صدقه دادن برای امام زمان، من صبح بعد از نماز صبح و شب قبل از خواب برای امام زمان صدقه میدم ، بچه ها صدقه برای امام زمان کولاک میکنه فقط باید برای ایشون صدقه بدیم و اسم ایشون رو ببریم با صدقه دادن براي امام زمان ایشون هم برای ما دعا می‌کنند  

اینا تجربهای شخصی منه که انجام میدم و با این کارها که گفتم مشکلات مادیتون هم بر طرف میشه 

هر وقت از خونه بیرون میرین ۱۹ تا بسم الله الرحمن الرحیم بگین و نتیجه رو ببینید 🌹

موی سفید 🌸

اگر ریشه موهاتون سفید شده و به هر دلیلی نمی‌خواهید موهای قشنگتون رو رنگ کنید این ترفندی که میگم عالیه و هیچ ضرری هم به موهاتون نمیزنه 

چند تا بادام یا چند تا گردو رو روی گاز حسابی بسوزانید و بعد توی هاون کوچیک پودرش کنید و توی ظرف در دار بریزید و هر وقت خواستین مهمونی یا حتی توی خونه ، با یک پنبه به این پودر بزنید و آهسته روی سفیدی مو بکشید و مواظب باشید روی لباساتون نریزه ، هم سفیدی مو رو پوشش میده و هم این که ضرری نداره و تا حمام بعدی روی موها ماندگاري داره 🌹

ترک کف پا 🦶

اینم تجربه شخصی خودمه

کف پاهام مدت زیادی بود که ترک داشت و حس خوبی نداشتم ، با اینکه همیشه عادت دارم روي فرش دمپایی بپوشم ، یک ماه هر شب پاهام رو با ترکیب چند تا روغن خوب چرب میکردم و یه پلاستیک روش می کشیدم و بعد جوراب می پوشیدم و صبح پاهام رو تمیز میکردم ، اما همچنان پاهام ترک داشت تا با کلی تحقیق و امتحان روي پاهام بلاخره به نتیجه رسیدم

هفته ای یکبار پاهام رو توی لگنی که آب گرم ریخته بودم گذاشتم و توی آب هم یه کم نرم کننده مو ریختم ( یا گلسیرین ، یا شامپو بچه هم میشه ریخت ) و یک ساعت پاهام توی آب گرم موند .

نکته :

یه کتری آب داغ کنارتون بزارید و هر وقت آب داشت سرد می شد بهش آب گرم رو اضافه کنید تا یک ساعت تموم بشه

بعد پاهام رو حسابی سنگ پا کشیدم و خشک کردم و با یک کِرم چربشون کردم و جوراب ضخیم پوشیدم ، این کار رو هر هفته انجام دادم و الان کف پاهام خیلی نرم و بدون ترک شده

لاغری 😊

برای لاغر شدن و داشتن اندام مناسب باید به تغذیه هامون دقت بیشتری کنیم 

چندین سال پیش با کمک شمارش کالری خیلی لاغر شدم و همه چیز هم میخوردم اما از هر چیز یه کم 

تا این که دیگه ولش کردم و دوباره چاق شدم و متوجه شدم باید همیشه مراقب کالری غذاها باشم و این کار منو خسته کرد ، تا این که یک متخصص طب سنتی گفت که صبحانه رو کامل بخورین و ناهار رو حذف کنید و شب ها ساعت ۶ به بعد شام بخورین ، الان من صبحانه رو حسابی میخورم و ساعت ۶ یا ۷ شام میخورم ، البته رژیم غذایی ندارم و شام رو کامل میخورم و مصرف برنج و نون رو هم به هیچ عنوان ترک نکردم الان حدود چهار ساله که وزنم ثابت مونده و چاق نشدم 

اگر میخواین حسابی لاغر بشید هم ناهار رو حذف کنید و هم قند و شکر و روغن ، و شنا کردن توی لاغری خیلی تاثیر داره ، من زمانی که هفته ای سه مرتبه شنا میرفتم حسابی لاغر شده بودم 

سعی کنید از روغنهای سالم مثل کنجد استفاده کنید و همون رو هم توی برنج يک قاشق غذاخوری بریزین 

به جای قند از خرما ، مویز، کشمش ، یا انجیر خشک استفاده کنید 

میتونید انجیر خشک رو با انبر قند ۶ تکه کنید و توی ظرف بریزید و باهاش چایی ، چای سبز ، دمنوشتون رو بخورید

و روزی شش، هفت لیوان آب ولرم هم بخورید

سعی کنید دنبال داروهای لاغری و رژیمهای سخت نباشین چون در آینده عوارض داره

تجربه مهم 💡

این تجربه خیلی خیلی مهمه :

همه ما از کنسروها مثل تُن ماهی، رب ، آناناس و ..... استفاده می‌کنیم و وقتی محتویات ظرفا مصرف شد من به شخصه این کار رو انجام میدم ، مثلا قوطی رب یا تُن ماهی رو ، لبه هاشو با انبردست به سمت داخل فشار میدم تا تیزی قوطی از بین بره و در قوطی رو هم با انبردست تا میکنم و با چند تا کیسه های میوه که برای زباله گذاشتم حسابی میپوشونم و با چسب نواری پهن میبندم ، تا آدم‌های زحمت کشی که توی زباله‌ها دنبال پیدا کردن چیزی هستن ، یا گربه هایی که توی سطل زباله میرن دستشون نبُره و آسیب نبینن ، واقعا این قوطی‌های فلزی خیلی تیز هستن خودم چند بار دستم برید و طول کشید تا خوب بشه 

به هر حال دوست ندارم به خاطر بی احتیاطی من کسی آسیب ببینه 

بعد اگر چیز شکست ، خردهاشو مستقیم توی سطل زباله نمی ریزم ، به جاش یه ظرف پلاستیکی مثل سطل ماست ، جای پنیری ، بر میدارم و شکسته هاشو اون تو میریزم و درش رو میبندم و توی پلاستیک کنار سطل زباله میزارم 

همیشه زباله‌های تر و خشک رو هم جدا میزارم 

باور کنید با دقت به همین نکته های کوچیک ما هم میتونیم از دیگرانی که نمی شناسیم مراقبت کنیم

کیپ شدن گوش ، قسمت دوم 😊

یه تجربه ی دیگه برای کیپی گوش دارم ، البته اگر گوش عفونت و مشکلات دیگه داشته باشه شاید این راهکار جواب نده ، این تجربه امتحان شده هست ، عزیزان هر وقت گوشتون کیپ شد احتمال زیاد از بالشت زیر سر هستش ، اگر بالشت خیلی نرم و کوتاه باشه و سر توش فرو بره ، به مرو زمان گوش کیپ میشه و گاهی اوقات با سردرد و چشم درد و کمر درد از خواب بیدار میشیم ، حتما از بالشت‌های تقریبا سفت استفاده کنید و خیلی زود متوجه میشین که مشکلاتی که گفتم در عرض چند روز بر طرف میشه

در ضمن طب سنتی میگه اگر موقع خواب توی گوشها پنبه بزارین هیچ وقت دچار مشکلات گوش نخواهید شد

درمان سریع سرماخوردگی 

هر هشت ساعت یه سیر رو ریز خرد کنید و با یک لیوان آب گرمی که یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری لیموترش تازه ترکیب شده میل کنید 

این چند تا گیاه رو هم که میگم از عطاری بگیرین 

زوفا (طبع گرم و خشک )

پنیرک (طبع سرد و تر )

گل بنفشه ( طبع سرد و خشک )

این سه تا رو به مقداری مساوی بردارین و توی قوری روی کتری یا روی شمع وارمر بزارین تا دم بکشه و روزی سه فنجان ازش بخورین ، این سه گیاه برای گلو درد و سرفه عالیه 

دوسین (ترکیب سیاهدونه و عسل ) اندازه نوک قاشق چایخوری صبح و شب 

و خوردن آویشن روزی یکبار ( یک قاشق مرباخوری سر خالی آویشن به همراه کمی آب لیمو ترش و کمی عسل با آب گرم مخلوط کنید )

کشیدن آب نمک در بینی هم فراموش نشه

تجربه خوشمزه 😋

پنکیک 

تخم مرغ یه دونه

آرد سفید يه لیوان (لیوان فرانسوی )

شکر يه قاشق مرباخوری (من شیرین کننده بدون قند میریزم تا سالم‌تر باشه )

روغن کنجد یا روغن زیتون بدون بو يه قاشق غذاخوری 

گلاب ۲ قاشق غذاخوری 

شیر یک لیوان ( ليوان فرانسوی )

زعفران نوک قاشق چایخوری 

پودر هل ، البته دلبخواه هستش (نوک قاشق چایخوری 

وانیل هم به اندازه نوک قاشق چایخوری (زیادش باعث تلخی میشه )

طرز تهیه :

مواد خشک رو جدا و مواد تَر رو جداگانه‌ مخلوط می‌کنیم و بعد هر دو رو با هم ترکيب میکنیم و با قاشق خوب هم می زنیم تا گلوله نداشته باشه، نیازی به هم زن برقی و دستی نیست 

يه تابه کوچیک رو روی حرارت ملایم بزارین وقتی تابه حسابی داغ شد يه ملاقه به هر اندازه که دوست داشتین بردارین و از پنکیک پر کنید و از وسط تابه شروع به ریختن کنید و بزارین دو طرفش پخته بشه و از یک پنکیک خوشمزه لذت ببرین 

نکته : توی تابه اصلا روغن نریزین ، چون داخل پنکیک روغن داره و تابه تفلون هم توش چيزي نمی چسبه

ماسک جو پرک برای صورت🌹

این ماسک پوست صورت رو نرم و سفید و زیبا میکنه 

اول صورت رو با شوینده خودتون بشورین و بعد از این ماسک استفاده کنید

مواد لازم:

جو دو سر پرک ، یک قاشق مرباخوری 

ماست ، یک قاشق مرباخوری 

جو‌ دو سرپرک رو با آسیاب پودرش کنید و با ماست ترکیب کنید و روی صورت بزارین وقتی خشک شد با آب ولرم بشورین و آهسته و نرم صورت رو خشک کنید و در آخر آبرسان و یا مرطوب کننده خودتون رو استفاده کنید 

از این ماسک هفته ای ۲ یا ۳ بار استفاده کنید

براق شدن وسایل چوبی 😊

چند قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با یک استکان سرکه سفید ترکیب کنید و داخل ظرفی (مثلا داخل بطری خالی شامپو ) بریزین و باهاش وسایل چوبی رو دستمال بکشید، هم براق و تمیز میشه و هم دیرتر گرد و خاک میگیره ، در ضمن این محلول اصلا خراب هم نمیشه ، اول کمی درست کنید و بعد از امتحان کردنش، میتونید اگر دوست داشتین بیشتر درست کنید تا همیشه آماده داشته باشین 

نکته : فقط از روغن زیتون استفاده کنید نه روغن های دیگه

درمان یبوست 

برای درمان یبوست همیشه همراه غذا روغن زیتون یا خود زیتون رو مصرف کنید ، یا روی ماست و دوغ پودر گل محمدی بریزین 

از انجیر هم حتما استفاده کنید که هم برای استخوانها خوبه و هم درمان یبوسته

اما از همه اینا کاربردی تر سبوس برنج هستش که خیلی ملین و خوبه و کلی خاصیت داره کافیه یک قاشق غذاخوری پر سبوس برنج رو توی ماست یا دوغ ، حتی توی سوپ و عدسی و لوبیا بریزین ، من گاهی سبوس برنج رو توی آبگوشت هم میریزم البته فقط یک قاشق غذاخوری ، و نتیجه رو ببینید 

برای درمان یبوست روزی شش لیوان آب هم فراموش نشه