2777
2789
عنوان

مادر شوهر دزد

369 بازدید | 16 پست

آقا ما خونه خریدیم بعد فامیلا که کادو داده بودن مادر شوهرم جمع کرده بود گفته بود بدین به من فامیلای من کادو خوبی میدن دست و دلبازن ولی فامیل شوهرم کادو کم میدادن در حالی که وضعشون خیلی خوبه 

بعدش که جشن تموم شد من با شوهرم رفتم مسافرت بعد یه هفته اومدیم خونه دیدم مادر شوهرم با کلید در خونمو باز کرده پولارو گذاشته کشو رفته یهو دیدم درو زدن مادر شوهرم بود اومد گفت پول گذاشته بودم کشو بدون حرفی رفت پول هارو برداشت رفت خونش شب به شوهرم زنگ زد بیا اینجا اونم رفت خونشون بهش گفت پولارو یکی دزدیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا برا من این اتفاق افتاد هدیه تولد بچه که هر کی میاد میگیرن رو گرفته بود خرج کرده بود و ...

دآرم حرص میخورم فقط قرار بود پولارو بدیم برا خونه وسایل بخریم تازه خونه خریدیم دستمون تنگه

وای اونقدر بدم میاد ادا گدا هارو در میارن همه جا

حالا همون بعضی چیزها از ذهن ادم نمیره با اینکه سالها گذشته ولی اون کینه من سرجاشه لنتی کادوهای فامیل من رو چرا برداشتی

به تو هم حق میدم 

مغزیه در رو عوض کن یعنی چی کلید خونت دستشه