2777
2789
من شنیدم که برای حاجت رواایی اون اسمی رو که مد نظر هست حروف ابجدشو پیدا میکنی و به همون تعداد ایه الکرسی میخونی.که بعد حاجتت روا میشه توهمین سایت خانمی میگفت که اسم همسرشو به حروف ابجد دراورده و به همون تعداد خونده.به صورت معجزه اسا باهم ازدواج کردن.این خانم محترم میگفتن من ایشنو ازدور میشناختم.اون اقا اصلا تا اون موقع نمیشناختنشون.میگفتن معجزه بود. حالا کسی اطلاعی داره برای مثلا خونه دار شدن یا شغل پیدا کردن چطور باید خوند؟
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا این ختمو قبول داشتن و معجزشو دیدن.اما خوب باید بونی به چه اسم یا اسامی باید خوند دیگه.یبار ده بار که نیست..چندین بار ایه الکرسیه
جالبه! من تا حالا فکر میکردم حروف ابجد رو درمورد چیز دیگه ای بکار میبرن
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
بچه ها ازین موضوع که گفتم کسی نمیدونه؟ الان من به نیت خونه دار شدن چه کلمه ای رو مد نظر قرار بدمو بخونم یا به نیت شغل یا ادای قرضم مثلا یکی که میدونه بیاد بگه خوب