2777
2789
عنوان

خامه قنادی رو چیکار کنم؟؟؟؟

1534 بازدید | 26 پست

بچه ها یه بسته خامه قنادی دارم تو فریزرع می‌خوام یک سومشو مصرف کنم.بذارم بخش یکم آب بشه اونقدی ک می‌خوام ازش بردارم بعد بافیشپ باز بذارم تو فریزر خراب نمیسه؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

نه خراب نمیشه بذار فریزر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ع این پودریا میگیرم با شیر قاطی میکنم این یکیا نمیدونم چ جوریه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اخه وقتی سفته ک نمیشه نصفش کرد یکم حداقل نرم بشه

وقتی نرم میشه دوباره یخ میزنه کیفیتش میاد پایین.

من خودم همیشه وقتی یخه با چاقو بزرگ میبرم بقیشو میزارم تو فریزر 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اینارو.چجور باید استفاده کرد؟اسونه کار باهاش؟

اره با همزن یا غذا ساز 

پودر و میریزین ب میزانی ک روش نوشته آب یا شیر بزنین و انقدر تند هم بزنین قشنگ پف کنه مث بستنی نیمه آب شده میشه بستی ک یخ نیس و یکم نرمه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وقتی نرم میشه دوباره یخ میزنه کیفیتش میاد پایین. من خودم همیشه وقتی یخه با چاقو بزرگ میبرم بقیشو می ...

یبار میخواستم همچین کنم نزدیک بود دستمو قطع منم دیگ😆😆😆

یبار میخواستم همچین کنم نزدیک بود دستمو قطع منم دیگ😆😆😆

پس بزار یخش اب بشه😂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اسم پودرش چی هست؟

والا یادم نی ع فروشگاه خریدم برا تولد داداشم