2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره داشتم سعی کردم بیخیالش بشم کسی که ولت کنه بره قطعا لیاقت عشق پاک تو رو نداره 

بیشتر با تفریح و مسافرت و سرکار رفتن خودمو سرگرم کردم و الان سالی یه بارم یادش نمیوفتم

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

آره داشتم سعی کردم بیخیالش بشم کسی که ولت کنه بره قطعا لیاقت عشق پاک تو رو نداره  بیشتر با تفر ...

چند وقت باهم بودید و چند وقت جدا شدین 

اگه یادش بیوفتی بازم گریه میکنی؟؟

آره داشتم سعی کردم بیخیالش بشم کسی که ولت کنه بره قطعا لیاقت عشق پاک تو رو نداره 

بیشتر با تفریح و مسافرت و سرکار رفتن خودمو سرگرم کردم و الان سالی یه بارم یادش نمیوفتم

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

آره داشتم سعی کردم بیخیالش بشم کسی که ولت کنه بره قطعا لیاقت عشق پاک تو رو نداره  بیشتر با تفر ...

چند وقت باهم بودید و چند وقت جدا شدین 

اگه یادش بیوفتی بازم گریه میکنی؟؟

چند وقت باهم بودید و چند وقت جدا شدین  اگه یادش بیوفتی بازم گریه میکنی؟؟

همسر سابق و پدر بچه هام بوده نه با اون کارایی که خودشو خونوادش در حقم کردن میخوام  100 سال برنگرده