2777
2789
عنوان

برای کنکوری های گران‌مایه سایت

57 بازدید | 4 پست

امروز طوری به کتابا اتک بزنید که نفهمن از کجا خوردن. ریاضی چیزتونه..هر درس سختی چیزتونه. روش درس خوندن دستتون بیاد، هیچ کس جلودارتون نیست. نذارین چند تا کتاب کمک درسی ناامیدتون کنن. اگر هم ناامید شدین، اشکال نداره..استراحت کنین و انرژی‌تون رو جمع کنین و بعد برگردین باز سر کتابا و اتک محکم تری بزنین. ( حتی اگر چند روز طول کشید که متمایل بشین به درس خوندن...اشکال نداره..مسیر کنکور فرسایشیه...قرار نیست همیشه توی حالت صد خودمون باشیم از نظر روحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم پارسال این موقع شرایط شما رو داشتم الان تو رو خدا بجای سایت اومدن اینستا رمان ... درس بخونید بعد کنکور انقد زمان برای این کارا داربد که خسته میشید ولی زندگی بعد کنکور واقعا دنیای دیگس و میگی خدایا شکرت از اون جهنم نجات پیدا کردم پی خودتون نجات بدید از این باتلاق

بچه ها منم پارسال این موقع شرایط شما رو داشتم الان تو رو خدا بجای سایت اومدن اینستا رمان ... درس بخو ...

چیشد! چند ماه خوندین! چی اوردین! میشه بگین❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.