2777
2789
عنوان

بارداری

155 بازدید | 33 پست

سلام وقت همگی بخیر 

من امروز ۱۴روزه که سوزن HCG زدم و اقدام کردم الان بی بی چک زدم منفی شد احتمال داره که زود زده باشم؟اگه الان برم ازمایش جواب درست رو بهم میده؟

احتمالا دیگه منفیه

من روز دوازده زدمو منفی بود پریودم شدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

وقت پریودت کی هست؟ صبر کن ازش بگذره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دیگه منفیه من روز دوازده زدمو منفی بود پریودم شدم

ببخشید کی پریود شدید ؟ من آخرین پریودم ۳۰ آذر بود با دو روز تاخیر این ماه ک اصن پریود نشدم بیبی زدم منفی بودم آزمایش دادم منفیه دیگ دیونه شدم پریودم نمیشم

از موعد پریودت مگه گذشته؟

روز چهارده هم نشون میده البته 

اگر منفیه 

پس باردار نیستی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببخشید کی پریود شدید ؟ من آخرین پریودم ۳۰ آذر بود با دو روز تاخیر این ماه ک اصن پریود نشدم بیبی زدم ...

من‌ سه ماه پیش امپول زدم روز یازده دورم زدم دوازده روز بعداز امپول منفی شد روز چهاره امپول پریود شدم ماه بعدشم پریود شدم این ماه با دو روز تاخیر مثبت شدم بتا دادم خوشبختانه باردارم بدون امپولو قرصو فقط بیخیالش شده بودم

شمام یکی دوروز دیگه صبر کن اگه باز منفی بود بتا بده مشخص میشه بارداری یا نه بعد برو دکتر امپول پروژسترون میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من پریودم منظم نیست اما فک کنم نه هنوز نگذشته

وقتی منظم نیست یعنی تنبلی دارید 

تا وقتی پریودتون منظم نشده و رفع تنبلی نکردید با محرک و این امپولا اقدام نکنید 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من پریودمم منظم نیست نمیفهمم دیر کردم یا نه من ۶ دی پریود شدم

منم پریودم نامنظم بود ولی خیلی زود بی‌بیبی چک گذاشتم جواب مثبت بود خیلی کمرنگ بود بهم گقتن زود گذاشتی،بعد موعد پریود دوباره بی بی گذاشتم مثبت شد 

من پریودمم منظم نیست نمیفهمم دیر کردم یا نه من ۶ دی پریود شدم

پس صبر کن تا ۶ بهمن که موعدته بعداز اون اگه نشدی بیبی چک برن

من دوره هام منظم بود ۲۵ تا۲۷ روزه بود سیکلم