یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس صبر کن تا ۶ بهمن که موعدته بعداز اون اگه نشدی بیبی چک برن من دوره هام منظم بود ۲۵ تا۲۷ روزه بود ...
اهان باشه ممنون که جواب دادین برام دعا کنید دیگه از اقدام خسته شده این ماه حامله باشم اخه علائم هم دارم هم حالت تهوع دارم هم زیر دلم درد میکنه مخصوصا تخمدان چپم تیر میکشه و سینه هام خیلی حساس شدن
اهان باشه ممنون که جواب دادین برام دعا کنید دیگه از اقدام خسته شده این ماه حامله باشم اخه علائم هم د ...
توکل به خدا تو اقدام وقتی بیخیال بارداری میشی همون ماه نتیجه میگیری خودمم یکسالو خورده ای اقدام بودم از استرس نمیشد همین ماه که مطمئن بودم باردار نیستم بیخیال به زندگیمرسیدم باردار شدم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️