2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 33 پست
اهان ممنون شما از کجا تهیه کردین که اصل بوده؟ من تنبلی تخمدانم شدید نیست خیلی هم دیر به دیر پریود ن ...

خوبه باز

من تهیه نکردم ولی دنبالش بودم یه پیج پیدا کردم مشاوره هم گرفتم پول نداشتم بخرم اما تو فکر بودم واسه این ماه بخرمش که باردار شدم🤣🤣یعنی کلا بیخیال بودم میگفتم مثل هرماه پریود میشم

پیجشو پیدا کردم برات میفرستم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خوبه باز من تهیه نکردم ولی دنبالش بودم یه پیج پیدا کردم مشاوره هم گرفتم پول نداشتم بخرم اما تو فکر ...

چه خوبه ادم انتظار چیزی نداشتع باشه یهو بشه😍

اهان😂خب پس اگه پیدا کردین برام بفرستید بگیرم اینو هم امتحان کنم من که دارم کم کم همه چیو امتحان میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوبه ادم انتظار چیزی نداشتع باشه یهو بشه😍 اهان😂خب پس اگه پیدا کردین برام بفرستید بگیرم اینو هم ...

اره واقعا خیلی حس خوبیه ایشالا بزودی تجربش کنی اینم پیجه که گفتم ازش مشاوره بگیر راهنماییت میکنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره واقعا خیلی حس خوبیه ایشالا بزودی تجربش کنی اینم پیجه که گفتم ازش مشاوره بگیر راهنماییت میکنه

ممنون عزیزم ایشالله شما هم نی نی تون سالم تو بغل بگیرید❤️برا منم دعا کنید