2777
2789
عنوان

اینجور وقتا شدیدا دلم ازدواج میخواد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست
اره خیلی خوبه فکرشو بکن دیگه درس نمیخونی شوهرت بهت پول میده دیگه خودت خونه داری هرکاری که دلت خواست ...

از این خبرا نیس باید براهرکاری از شوهرت اجازه بگیری پولم خونه شوهر بانک نیس براشارژ باید حساب پس بدی

خخخخ🤣🤣چرا دلمو بیشتر آب میکنیییی

اصلا اینطور نیست چالشا بیشتر میشن کاش میشد برگردم عقب و مثل خر فقط درس میخوندم درس میخوندم و درس میخوندم ی رشته خوب بازار کار ومستقل میشدم ولی حیف فقط کاش😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این خبرا نیس باید براهرکاری از شوهرت اجازه بگیری پولم خونه شوهر بانک نیس براشارژ باید حساب پس بدی

یعنی میخوای هرکاری که دلت خواستو بکنی و شوهرت نباید تو کاریت دخالت کنه؟

اصلا اینطور نیست چالشا بیشتر میشن کاش میشد برگردم عقب و مثل خر فقط درس میخوندم درس میخوندم و درس میخ ...

عههههه

ینی الان از زندگیت راضی نیستی؟ 😢

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
منم خیلی دلم ازدواج میخواد اصلا نیاز دارم😑😑

هق تو چن سالته😑

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خداروشکر ولی فکرنکن زندگی بعد ازدواج هم همش گل وگلابه 

آره خب 

یعنی میخوای هرکاری که دلت خواستو بکنی و شوهرت نباید تو کاریت دخالت کنه؟

ن عزیزم جواب شمارو دادم اونقدر گل بلبل نیس اونجا اگ بابا نمیزاره کاری ک دلت میخادو انجام بدی اینور همسرت نمیزاره حالا بازم بستگی ب شانس و بخت آدم داره