2777
2789

خانوما من وقتی مجرد بودم با خانوادم تو یکی از محله های تهران زندگی میکردیم

بعد ازدواجم اومدم شهریار

خانوادم هم رفتن شمال

از شهریار تا محلی که قبلا زندگی میکردم 32 کیلومتر 

و اینکه خوب من داداشم و خواهرام اونجا هستن (همون محلی که مجردی بودم) و میرم میمونم چند روز و اونجا هم به دنیا اومدم و میدونم که نماز و روزم شکسته نیست 

الان سوالم اینکه که من ‌الان شمال هم برم نماز و روزم شکسته است؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=325738593]خوب بابام اونجا باغ و زمین داره و در آینده به من ارث میده بازم شکسته است؟  پس عید چیکار کنم م ...[/QUOTEده روز نیت کن.ببین ی شماره هست ۰۹۶۴۰ زنگ بزن هر سوالی داشتی بهت ج میدن 

خوب بابام اونجا باغ و زمین داره و در آینده به من ارث میده بازم شکسته است؟  پس عید چیکار کنم م ...

اگر حداقل ده روز یا بیشتر میمونی نماز و روزه ات کامله ولی اگر کمتر میشه شکسته هست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت