2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم

652 بازدید | 52 پست

دوسال پیش باردار بودم همه چی نرمال سر مادرم با برادرم بحثم شد افتادم لکه بینی و درنهایت سقط شد از فشار و استرس 

الان سه ماه اقدام میکنم نمیشه البته با یک شوهر سرد کلا یک بار تا دوبار در ماه ملت یک شب درمیون دارن نمیشه من با ۳۹ سال سن و هزار تا داستان  

لعنت به مادرم و خودخواهی هاش که شاید تا همیشه حسرت بمونه رو دلم که یک بچه دیگه داشته باشم 😭😭😭

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

وای روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😑

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا😳😳

https://rzlk.ir/?r=ho58

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

به جون دخترم واقعیه سریع بزنید ک امروز پول باروووونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐 چی میگی

من ادم دیدم تو شش هفته باردار بود باباش مرد اما بچش سقط نشد بعد تو میگی حرص خوردم سقط شد

تو برو ی فکری بزا درمان شوهرت بکن تا بتونه کارشو انجام بده چرا میندازی گردن مامانت

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
😐😐 چی میگی من ادم دیدم تو شش هفته باردار بود باباش مرد اما بچش سقط نشد بعد تو میگی حرص خوردم سقط ...

چون خودخواهی این خانم باعث شد چهار ساله پدرم فوت شده زندگی بچه هاشو زهر کرده شما کجای زندگی منی برای شوهرم همه کاری کردم همه دکتری رفتم نمیشه 

چون خودخواهی این خانم باعث شد چهار ساله پدرم فوت شده زندگی بچه هاشو زهر کرده شما کجای زندگی منی برای ...

خب این موضوع ربطی ب مامانت نداره 

حالا رفتارای دیگش رو کاری ندارم اما سقط بچت اصلا ربطی ب ایشون ندارع

بچه با یه استرس معمولی مگه سقط میشه ؟برو بررسی کن قبل از اقدام  هیچ وقت مادرتو لعنت نکن انرژی ...

هیچ مشکلی نداشتم هیچ برادرم دو ساعت تمام پشت تلفن اینقدر داد و بیداد کرد این خانم هم خوابیده بود کل کارهاش سرمن بدبخت دپسونوگرافی رفتم دکتر گفت در اثر استرس قلبش وایساده و تمام 

من توعم یا تو منی

عزیزم😘.بخدا انقد هروز‌ قربون‌صدقه میرم فقط میگم  اونا همیشه بخندن سالم و سلامت باشن من خیالم راحت باشه. با اینکه مادرم زیادم خوب نیس اخلاقشا ولی میگم عب نداره همین که بزرگم کرده ادب یادم داده بسمه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
عزیزم😘.بخدا انقد هروز‌ قربون‌صدقه میرم فقط میگم  اونا همیشه بخندن سالم و سلامت باشن من خیالم ر ...

عزیزم🙂♥ 

من مامانم واقعا خوبه برام من حاضرم قلبمو در بیارم بذارم زیر پاهاش