2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم طلاخریده😭😭😭اعصابم خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 90 پست
اگه نگه قیامت به پامیکنه صاحب اختیارزندگیمون این زنیکه نجس حرومخورنمدونی چقدسلیطه وبددهن وخونه خراب ...

وااااا شما نگید از کجا میخواد بفهمه که خون بپا کنه

شمام ظاهرن ازش میترسین؟؟

استان یزدی هستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل از خودت و شوهرته که نخود تو دهنتون خیس نمیخوره  ما الان زمین خریدیم تو شمال هیچکس خ ...

والا به خدا من 4سال ماشین به نامم بود هیچ کس نمیدونست طلا کلی دارم خانواده شوهرم خبر ندارن اسباب کشی کردیم از خونه قبلی رقتیم خونه جدید تازه خانواده همسرم فهمیدن چه معنی میده آدم بلندگو برداره جار بزنه و اجازه دخالت بده تموم شد زمان خاله خانباجیها مقصر استارتر و شوهرشن تا این حد زندگیشون کف دست بقیس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگه نگه قیامت به پامیکنه صاحب اختیارزندگیمون این زنیکه نجس حرومخورنمدونی چقدسلیطه وبددهن وخونه خراب ...

فقط کافیه یلار خلاف میلش عمل کنید تهش یسال رفت وآمد ندارین ب درک اعصابتم سر جاش.

پدرشوهر چی داری

هرکس خود داند و خدای دلش که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️
وااااا شما نگید از کجا میخواد بفهمه که خون بپا کنه شمام ظاهرن ازش میترسین؟؟ استان یزدی هستین؟

ببین شوهرمن اب بخوره بایدوبایدی مادرش بدونه فقط سه روزبهش خبربارداریمودیردادیم قیامتی به پاکردتایه سال کلی جنگ ودعواداشتیم 

والا به خدا من 4سال ماشین به نامم بود هیچ کس نمیدونست طلا کلی دارم خانواده شوهرم خبر ندارن اسباب کشی ...

من هیچی نمیگم من رفت وامدندارم ماهی یه بارباهاش همکلامم نمیشم چون قهرم باهاش شوهرم میگه نگه هم مدام میترسونتش عاقت میکنم ازارث محرومت میکنم حق نداری خونه من بیای گریه وزاری میکنه خودشومیزنه

بعضی ها میگید خب به مادرشوهرش نگه و اینا شما این جور خانواده ها رو نمی‌شناسید این پسر رو همین مادر تربیت کرده این جور مادرشوهر ها نمی‌ذارند عروس آب خوش از گلوش پایین بره. کجایی هستند مادرشوهرت اینا؟ 

شوهرنمیکنه کی میادبااین سلیطه بسازه اخلاقای مردونه داره 

ببین شاید مسخره به نظر بیاد

مادرشوهرت فقط توجه مردونه میخواد

یه مردی پیدا کن بگو مخش بزنه حتی دوست بشن خلاص میشیا ببین کی بود بهت گفتم

چون عین داستان زندگی شمارو همسایه مون داشت مادرشوهرش با نقشه صیغه یه مرده کردن خلاص شد

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

خوب تو دلت خنک شد حرص خواهرشوهرت را دراوردی با خرید انگشتر

گوشواره .

حالا حرصت دراومده از خرید طلا.

شما چتونه .

درسته خانواده شوهرت از شیطانتبعیت میکنند .لزومی نداره ماهم از شیطان تبعیت کنیم .

راه درست در قران نوشته .

طلا و مال و منال دنیا فانی اند.رویا و توهمی بیش نیستند.

حسد کار شیطان هست .حسود هم خودش را نابود میکند هم دیگران را.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

واقعا الان برام سواله چرا مادرشوهر شما باید بدونه که شما قراره طلا بفروشی و یک دنگ خونه بنامت شه 

یا چرا بابد از قضیه ماشین خریدنتون باخبر شه 

طلاتو میفروختی بدون اینکه به کسی بگین شوهرت یه دنگ میزد بنامت تموم می‌شد میرفت دیگه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
خوب تو دلت خنک شد حرص خواهرشوهرت را دراوردی با خرید انگشتر گوشواره . حالا حرصت دراومده از خرید طلا ...

من نشونشون ندادم قایم کردم نبینن ولی شوهرم لوداده بودبعدم طلاخریدن من جریان داشت که توضیح دادم