2777
2789

من پشت کنکوری هستم ومی خوام برا فرهنگیان بخونم از زمانی که مدرسه بودم تو کارای فرهنگی شرکت میکردم چادریم ودر مناسبت ها وکارای فرهنگی وپرورشی مدرسه همه کاره بودم خانوادمم مذهبی هستن حفظ کردنم خوبه ودرامور ریاضی وهندسه ضعیفم رشتمم انسانیه فن باینم خوبه یعنی میتونم دیگران رو خوب متقاعد کنم اما اعتماد بنفسم تو حرف زدن کمی پایینه تو کارای کامپیوتری هم خوبم حتی ساخت کلیپ های فرهنگی مذهبی تو فضای مجازی البته اینم بگم ارادم ضعیفه وتنبل هستم

تو همه چیز بعد یه مدتی ولش میکنم مشاورمم خوبه شنونده خوبیم ومیتونم راحت دیگران رو بشناسم وراهنمایی کنم

از کاری که به طور مداوم یعنی یه جورایی ثابت وبدون هیچ اتفاقی  انجام بشه مثلا مغازه داری خیاطی وحسابداری بانکداری واین امور چون کسل کننده برام هستن بدم میاد همش دوست دارم برام تازه باشه طبق مشورت هایی که با مادرم وخانواده  کردم بهم از همون ۴سال پیش که گفتن برا فرهنگیان بخون گوش کردم الان ۳ساله پشت کنکورم برای قبولی فرهنگیان

اون عشقی که دیگران برای قبولی تو رشته مدنظرشون دارن رو من ندارم مثلاعشقی که دختر عموم برا قبولی پزشکی داشت وطی ۲سال از خواب خودش میزد ودرنهایت قبول شد رو من ندارم نمیدونم لطفا راهنماییم کنید با توجه به شخصیتم واستعدادم به نظرتون ایا به فرهنگیان علاقه ندارم ؟یا ارادم ضعیفه؟که ۳ساله پشت کنکوریم

لطفا بگید به درد معلمی میخورم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس به نظرت این بیحوصلگی و۳سال پشت کنکور بکون به خاطر تنبلی وبی ارادگیه؟

مطمئن باش یه موقع میشه می‌بینی از همسنات خیلی عقبی افسرده میشی

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

ببین بستگی داره من نمیدونم رشته ات چیه ولی آموزش ابتدایی رو من شنیدم تو تجربی با ترازای زیر ۷۵۰۰ هم قبول شدن یعنی بالای ۱۰ هزار منطقه۱ ، اصلا هدف دور از دسترسی نیست تمام تلاشتو بکن، دفعه های قبل تو مصاحبه مشکل داشتی یا کنکور ؟

ببین بستگی داره من نمیدونم رشته ات چیه ولی آموزش ابتدایی رو من شنیدم تو تجربی با ترازای زیر ۷۵۰۰ هم ...

رشتم انسانیه اصلا مصاحبه دعوت نشدم حس میکن به خاطر تنبلی یا بی اراده بودنه

انصافا بخون انسانی میانگین ۲۰ طرف قبول شده تو تهران  بعد بیست درصد تجربی به سختی بدست میاد&nbs ...

نه بابا شهر قم سختگیریش زیاده زیر ۳۰۰۰ هزار دخترا باید بیارن

نه بابا شهر قم سختگیریش زیاده زیر ۳۰۰۰ هزار دخترا باید بیارن

خب سه هزار 

تو تجربی رتبه سه هزار بیست درصد زده درسارو 

تو انسانی هفتاد هشتادو میزنن راحت این از راحتی درساشه بردار بخون 

رشتم انسانیه اصلا مصاحبه دعوت نشدم حس میکن به خاطر تنبلی یا بی اراده بودنه

خب باید ریشه یابی بکنی ببینی مشکل از کجاست ، روش درس خوندنت ، ساعت مطالعه ات ، پیوستگی و ...‌ همه ی اینا تاثیرگذاره ، با یه مشاور صحبت کن شاید بتونه کمکت کنه من رشته ام انسانی نیست که از درساتون سر دربیارم اما اگه در زمینه مصاحبه سوالی داشتی خوش حال میشم کمکی کرده باشم