2777
2789

من تا مرز جنون رفتم

پسرم و دخترم خیلی دعوا میکنن

خخخخیلی

بیشتتتتر هم تقصیر پسرمه

دخترم مظلوم واقع میشه

پسرم بیماری نادر گرفته

رو رفتارش اثر منفی گذاشته و خیلی خواهرشو اذیت میکنه

بیزحمت نگین روانشناس،  هم خیلی قبولشون ندارم چون روانشناسای شهرمون در حد خبره نیستن

نه پول دارم رواشناسی آنلاین بگیرم

گفتم از تجربیات شما استفاده کنم

دخترم خیلی تحت فشار روحی بالایی قرار داره

افکار مثل خوره، دارن وجودمو میخورن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

والا منو داداشم مث سگ همدیگر رو میزدیم بابام میگفت ولشون کنین همدیگه رو بزنن ولی کسی نزنتشون 😂😂😂🤲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید چه بیماری نادری

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تو دعواشون دخالت نکن و طرف هیچ کدوم رو نگیر

نهایت دیدی ول کن نیستن بگو مقصر کسی هست که هنوز داره ادامه میده

هر دو سعی میکنن زود تر تموم کنن که مقصر نشن😉

رو پسرای من این روش جواب میده😀

من که با خواهرم موقعی که خیلی دعوامون شدید میشد اولش مامانم هیچ کاری نداشت ولی دیگه وقتی میدید تموم نمیکنیم دعوا رو شلنگ برمیداشت و هر دومون رو محکم میزد تا اروم از درد بشینیم سر جامون🤣💔

پسرای منم دعوا میکنن هفت ساله و پنج سال و نیمه هستن.تقصیر جفتشون سعی میکنم آرومم باشم‌ ولی مثلا کوچیکه بزرگه رو بزنه میگم خجالت نمیکشی داداش اینقدر دوستت داره عاشقته برات خوراکی کنار میزاره و نفسش ب نفس تو بنده تو دست درازی میکنی دلشو میشکنی بی احترامی میکنی پاشو برو بگو ببخشید و معذرت میخام ب اون‌یکی هم میگم داداش اشتباه کرده تو ببخش تو بزرگی کن اون اشتباهی ببخش شما رفیق هستید.

ولی بخام تنبیه کنم و جفتتشونو تنبیه میکنم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

من اصلا قاطی نمیشم میگم بزنید بزنید آدم که داداششو زد دیگه هیچی. دیگه باهم حرف نزنیدا اینجوری فوری بغل میکنن همو

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

من اصلا قاطی نمیشم میگم بزنید بزنید آدم که داداششو زد دیگه هیچی. دیگه باهم حرف نزنیدا اینجوری فوری ب ...

😂😂😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
😂😂😂

والا بخوام توجیهشون کنم هیچ کدوم کوتاه نمیاد 😅

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خب شما بعنوان مادر با سیاست جداشون کن حواسشونو پرت کن سرشونو گرم کن نزار دعوا کنن

از این مراحل گذشتن خواهرم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

تو دعواشون دخالت نکن و طرف هیچ کدوم رو نگیر نهایت دیدی ول کن نیستن بگو مقصر کسی هست که هنوز داره ...

اینو میگم

ب گوش پسرم نمیره و انگار نمیفهمه

دخترم کنار میکشه و همچنان کتک میخوره