2777
2789

خانومای عزیزی که از شوهراتون جدا شدین یا در حال جدایی هستین لطفاً تجربه تون رو با من به اشتراک بزارید از سختی های راهش بگین یا از روزای بعد طلاق چه جوری گذشت حالا به آرامش رسیدین یا نه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

رفیق من بعد از ۴ سال زندگی طلاق کرف در ۲۷ سالگی ی سال نشست خوند ۲۸ سالگی دندون پزشکی زنجان اورد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من یه توضیح مختصر بدم شوهرم به تریاک اعتیاد داره  رفیق باز هست هفت سال ازدواج کردیم یه مسافرت خارج استان نرفتیم هرگز باهم پارک سینما بازار نرفتیم به شدت رفیق باز هست اما بازم دلیل طلاقم اینا نیست علتش اینه بارها و بارها تو گوشیش پیام عاشقانه دیدم فهمیدم پیج مخفی اینستا داره و به کلی دختر دایرکت داده و حتی چند تا رو هم دیده بود چون از دلتنگی و دیدار مجدد صحبت میکرد چند بارم به خودم زنگ زدن و گفتن شوهرم باهاشون رابطه داره اما شوهرم تا خود امروز قبول نمیکنه و میگه بهت خیانت نکردم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

دقیقا ۴ سال و یک روزه جدا شدم

بازم برگردم عقب انتخابم جداییه

وای خب سختیاشم زیاده

افسردگی گرفته بودم ک درمانش کردم.

با اینکه حمایت مالی و عاطفی از سمت خانوادم دارم

ولی ترجیحم اینه تا حد امکان از لحاظ مالی فقط ب خودم متکی باشم.اینجوری خوشحال ترم.

بیشترین مشکلم بعد از طلاق مالی بوده 

شاغلم(استدیو عکاسی دارم و تیم تولید محتوا..)

ولی کارفرماها خیلی بد پول میدن و منم شهر کوچیکی هستم جز مشاغل نوپا...

خونه مستقل دارم 

پسرمم با خودمه

ولى بخاطر وابستگی عاطفی ب پدرم با اونا زندگی میکنم.

و این طلاق ب اجبار منو قوی تر کرد.

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

منم در حال مراحلش نیستم‌ولی مدت طولانی  دور از همسرمم یه بچه داری   ؟ من اخرین پستت رپ خوندم ناراحت شدم دختر خودکشی نکنیییی برلی جدایی توروخدا هیچ ویتتت این کارو نکن دنیا که به اخرنرسیده 

منم خانوادم گاها درکم نمیکنن ولی چون بچه ندارم میخوام جدا سم به خانوادمم محل نمیدم والا ادم مگه چند بار از خدا حق زندگی میگیره به ارامشو سلامتی خودت فکر کن حرفای بقیه هم محل نده من خیلی اوایل مخصوصا از مادرم ناراحت میشدم هنوزم میشم همین امشب کلی باهاشدعوام شد تو دلم گفتم اینقدر دعا میکنم تا مستقل شه خونم برم مامانم غر نزنه بهم تا اون موقع هم‌دهن به دهنشن نمیذارم خدا کمک میکنه مطمانم

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️