2777
2789
عنوان

کسی هست به تعبیر خواب وارد باشه؟؟

182 بازدید | 13 پست

لطفا اگ کسی حساسه تاپیک و ترک کنه

و همینطور دوستان باردار

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواب عجیب زیاد میبینم ولی مضمون اکثرشون اینه که با یک موجود شیطانی گاهی در ظاهر انسان گاهی جن درگیر میشم 

و درحالیکه که قرآن میخونم باهاش میجنگم و شکستش میدم ولی صبح اونروز وقتی بیدار میشم خیلی ضعف دارم و حالم خوب زیاد خوب نیس

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
من خواب عجیب زیاد میبینم ولی مضمون اکثرشون اینه که با یک موجود شیطانی گاهی در ظاهر انسان گاهی جن درگ ...

همزاد داری. اذیتت میکنه.دعا ابودجانه بنویس بخون.گلاب بپاش.اسفند دود کن.۴ قل بخون. ایت الکرسی. زیردوش غسل دوری از شر جن و انس کن..صدقه بده.توخونت قران زیاد بذار و بخون.بالای سرت بذار..

خیلی زیادن و اکثرشون و یادم نیس 

برای مثال خواب دیشبم 

با یه دیو درگیر شدم اولش اون خیلی قوی بود ولی وقتی درگیر شدیم من این آیه از آیة الکرسی رو مدام تکرار میکردم 

ولایؤده حفظهما و هوالعلی العظیم 

و اون ناتوان شد و شکستش دادم 

بعدش که ناتوان شد ازم خواست اجازه بدم که برم و دنیا رو ما رو ترک کنه 

ولی من ازش تضمین خواستم که بره و اون انگشترش و درآورد و با یه حالتی اون انگشتر رو با نیرویی که از پیشانیش خارج شد شارژ کرد و برای تضمین داد دست من 

و بعدش چندتا سوال پرسیدم و جواب داد ولی یادم نیس ،فقط اینو و یادمه 

که گفت  فلان جا که زندگیت خیلی گیر بود کار من بوده

و باز صبح بیحال بیدار شدم مثل همیشه ،ظهر حالم به شدت بد بود و سردرد 

و تا الان ضعف و تپش قلب دارم

قبل از خواب همیشه سه تا توحید بخون

هر شب قرآن میخونم یه جزء قبل خواب

همزاد داری. اذیتت میکنه.دعا ابودجانه بنویس بخون.گلاب بپاش.اسفند دود کن.۴ قل بخون. ایت الکرسی. زیردوش ...

فقط یه دونه نیس بعضی اوقات زیادن 

دیگ واقعا خسته شدم ازشون 

نمیترسم ولی ضعف بعدش اذیتم میکنه 

کلی ازم انرژی میگیره

برای دوره ی خاصی نیس واز بچگی این خوابها برام اتفاق میفته 

و خیلی هم رویای صادقانه میبینم 

و گاهی هم با مرده ها در خواب ارتباط میگیرم 

انقدر که این موضوعات فکرم و مشغول کرده که خواستم چشم سومم و فعال کنم تا بفهمم

ولی باز منصرف شدم

یه چیز دیگه هم یادم اومد تو خواب دیشبم اون موجود مسلمان نبود 

و من هر چقدر خواستم قانعش کنم مسلمون شه  نتونستم

اون سوالاتی که گفتم یادم نیس در مورد سنش بود که یه عدد خیلی زیادی گفت که مال چند هزار سال بود بعدش هم سوالاتی در مورد دوران قدیم که جواباش یادم نیس

همزاد داری. اذیتت میکنه.دعا ابودجانه بنویس بخون.گلاب بپاش.اسفند دود کن.۴ قل بخون. ایت الکرسی. زیردوش ...

از بچگی هست این مشکل دیگ عادت کردم ولی الان بیشتر چیزی که اذیتم میکنه کنجکاویه

و میخوام بفهمم اینا چیه ،چرا این خوابارو میبینم تقریبا هر شب یا یکی درمیون هستن