2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگ پول بی ارزشه چرا ب نامش نکردی؟

قطعا اونم همراهت بوده ک ب اینجا رسیدی 

اگ دوسه ساعت کمکت کرده ببین کارت چقد وقت گیره ک دوسه ساعت اون ککمک کرده ، عاقلانه رفتار کن مگه قراره همه طلاق بگیرن اگ از زندگی مطمئنی وهمو میخوایین این کارا چیه واقعا مگه زن وشوهر برا هم زندکی نمیکنن ؟

یه دنگ بزن به نامش فقط به خاطر اینکه کمکت میکرده تو کارت

من حتی اینم گفتم.ولی اصلا گوشش بدهکار نبود که نبود.بعد هم قبلاً که کمک مالی خیلی کمی بهم کرده بود منم سه دونگ یه زمین رو بنامش زدم که ظاهراً اشتباه اصلیم اون بوده

اگر توی خونه ای که خریدین سهمی داره حتما دنگی کنید اما اگه سهمی نداره با زبون خوش طوری که به مردونگیش برنخوره باهاش حرف بزنید.کلا مدتها زمان برد تا این تجربه رو کسب کردم.بیشتر مردها از اینکه در مقابل زنشون کم بیارن از لحاظ مالی فرارین و اینو لطمه به اقتدار مردونشون میدونن. شما باید طوری رفتار کنی که اون حس نکنه شما ازش سرتری از لحاظ مالی. باید جوری رفتار کنی که فکر کنه تکیه گاه شماست.اگه بچه داری بگو تمام دارایی من و تو در نهایت میرسه به فرزندمون

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
من حتی اینم گفتم.ولی اصلا گوشش بدهکار نبود که نبود.بعد هم قبلاً که کمک مالی خیلی کمی بهم کرده بود من ...

خب بسشه دیگه مگه چه خبره .بهش بگو هر موقع سه دنگ از همین خونه ای که توش زندگی میکنیم رو زدی به نام من منم سه دنگ از اون رو میزنم به نام تو

عشق جانم 💫امام زمانم💫
خب اگ پول بی ارزشه چرا ب نامش نکردی؟ قطعا اونم همراهت بوده ک ب اینجا رسیدی  اگ دوسه ساعت کمکت ...

درآمد من با ایشون یکی نیس و من این شغل رو بخاطر زحماتی مجرد بودم دارم .ایشون کمک کرده خودم هم قبول دارم ولی منم آدمی نبودم که همه ی درآمدمو جمع کنم و خرج تو خونه نکنم .

توروخدا بحاطر زندگیاتون هم ک شده اینجا راهنمایی نگیرید مگه مشاوره هارو برام پدربزرگامون گذاشتن ؟

بنده خدا میگی دوسه ساله رفتارش عوض شده ، پشتت بوده ک ب اینجا رسیدی 

الان اینجا همه میگن به کتف چپت ولی خودتی ک میدونی اگ شوهرت برا همیشه بره قطعا ی روز از رفتار خودت و رفتن اون پشیمون میشی 

خب بسشه دیگه مگه چه خبره .بهش بگو هر موقع سه دنگ از همین خونه ای که توش زندگی میکنیم رو زدی به نام م ...

دما این خونه رو سه دونگ سه دونگ خریدیم .و الان هم سه دونگش بناممه

وای وای تایپیک قبلی هاتو خوندم

هیچی به اسمش نکن

فکر کرده قهر کنه به خواستش میرسه. 

محلش نذار تا ادب بشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......