2777
2789
درس... که خونه باباش خونده باباش خرج تحصیلاتشو دادن... نه شوهر

منصف باشین 

پس چرا از آقایون انتظار داریم خونه خریدن نصف نصف کنن اونا هم درآمد خودشونه و تحصیلات خودشون...

تحصیلات کار موقعیت اینا همشون در خدمت این هستن که زندگیمون بهتر بشه نه اینکه موجب ناآرومی بشه

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دما این خونه رو سه دونگ سه دونگ خریدیم .و الان هم سه دونگش بناممه

اهان خب پس هیچی ولش کن خودش برمیگرده بهش بفهمون که اینا همش برا بچتون هست .کسی ستون این دنیا نمیشه

عشق جانم 💫امام زمانم💫
منصف باشین  پس چرا از آقایون انتظار داریم خونه خریدن نصف نصف کنن اونا هم درآمد خودشونه و تحصیل ...

والا شوهرم با پولش خونه خرید به اسم خودشه انتظاریم ازش ندارم. ولی اگه من شاغل باشم عمرا یه قرون خرج شوهرم کنم وظیفه خودشه

ولمون کن 

اگر توی خونه ای که خریدین سهمی داره حتما دنگی کنید اما اگه سهمی نداره با زبون خوش طوری که به مردونگی ...

من با زبون خوش بهش گفتم .چندین بار تنهایی مشاوره رفتم که ایشون مخالف مشاور هستش و نیومد .مشاور می‌گفت در طول زمان حلش کن ولی منم چند ساله دارم باهاش حرف میزنم .ولی انگار با ید سه همه چیز نصف باشه تا راضی باشه .من نمیخام راضیش کنم .من خیلی دوستش دارم ولی نمیخام با مال و اموال نگهش دارم

والا شوهرم با پولش خونه خرید به اسم خودشه انتظاریم ازش ندارم. ولی اگه من شاغل باشم عمرا یه قرون خرج ...

شرایط زندگیا باهم فرق داره🌻 نمیشه برای همه مریضا یه نسخه پیچید

ایشون میتونن با مشاوره صحبت کنن

نظر من اینه که اسمش روشه زندگیه مشترک دو نفر کار میکنن دو نفر برای زندگی تلاش میکنن اموال هم باید نصف نصف باشه اما در عوض هر دو بصورت محضری حق ارث بگیرن که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد همه چیز برسه به طرف مقابل

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

تحت هیچ شرایطی هیچ شرایطی هیچ شرایطی راضی نشو که ملک به نامش بزنی .رابطه شما بخواد خوب بشه بدون رشوه خوب میشه اگه نخواد خوب بشه دنیا به نامش بزنی هیچ تغییر نمیکنه !مردها شارلاتان تراز چیزی هستن که نشون میدن 

مرد خوب مرد مرده است ⚰️💀

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

اصلا چه معنی میده ،که سر اینکه به نام کی باشه،بحثی پیش بیاد 

همچین همسری مطمین باش یه جای کارش می لنگه 

ولی خداییش بگم ،آقایون خیلی دل گنده ترن،من شاغل نیستم ولی نصف آموال همسرم به نام منه 

من خودم اگه داشتم عمرا نمی‌کردم 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.