2777
2789
حتی یه قرون هم ازم قایم نمیکنه ایشون کارمنده و من یه فروشگاه کالاهای خاص رو دارم . اصلا تو کارش پنها ...

خب اگه اینجور هست توهم باهاش صاف باش ،دو دونگ بزن بنامش تا دلش گرم بشه ،به هرحال زندگی مشترکه و باید باهم یه روح در دو بدن باشید 

بعدم فقط یکبار یعنی اینبار ک شریکش کردین دیگع برای بار آخر باشه

جوری نباشه ک هر دفعه ملک یا چیزی خریدید توقع داسته باشه به نامش بزنید 

بهش بگید من بخاطر بچمون میخوام یه پس اندازی داشته باشم ،زمین و خونه بخرم ،بگو برای خودمم نیست ک بگم تورو شریک نمیکنم ،برای بچمونه 

.اینبار دو دونگ بزن به نامش دیگه هیچوقت نزن ک لوس نشه

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
خب اگه اینجور هست توهم باهاش صاف باش ،دو دونگ بزن بنامش تا دلش گرم بشه ،به هرحال زندگی مشترکه و باید ...

نمیفهمه .نمیخاد که بفهمه .میگه نصف نصف تا آخر عمر .صدبار براش توضیح دادم که من چهار دونگ هم باشم تو دو دونگ چیزی نمیشه .میگه نصف نصف😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلاً دوبار بهش سرمایه دادم تا یه کاری شروع کنه و روی پای خودش ولیسه .ایشون کارمنده .برای عصرا و ...

تو اینکه به اسمش کنی و اینکار اشتباهه که شکی نیست

فقط اینکه چجوری کارتو پیش ببری مهمه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

نمیفهمه .نمیخاد که بفهمه .میگه نصف نصف تا آخر عمر .صدبار براش توضیح دادم که من چهار دونگ هم باشم تو ...

ن دیگع اگه اینجوره بگو من اینکار. نمیکنم 

این چیزای ک گفتم بهش بگو اگه قبول کرد همین یکبار باشه و فقط دو دنگ باشع خب انجامش بده اگر نه به قهر ادامه بده و بگو صلاح نیست همیچین کاری کنم 

بهش بگو عزیزم من نه با تو جدایی دارم ن دو کیسه ای هستم الانم حاضرم بخاطر دلگرمیت ۲ دنگ بزنم اگر بع دو دنگ راضی نیستی و بخاطر مال و اموال داری دعوا و بحث و قهر راه میندازی پس همونجا خونه پدرت بمون و نیا دیگه