2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به سن ربطی نداره و به درک و شعور و تفاهم طرفین ربط داره.البته تفاوت سنی خیلی خیلی زیاد هم در حد پدر و دختر خوب نیست

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بستگی داره به سن دو طرف

مثلا یه خانم ۳۰ ساله و یه مرد ۴۲ ساله شاید خیلی ناجور نباشه با اینکه من خوشم نمیاد اما همین تفاوت شنی وقتی دختر ۱۸ و آقا ۳۰ سالشه نه اصلا

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

فقط بر میگرده به شخصیت خودتونو طرف مقابل, ی دوستام با ١٣ سال اختلاف سن کتک میخوره ی دوستام با همین اختلاف سن پادشاهی میکنه من بهش میگم شوهرت دوتا بچه نداره سه تا داره😂😂😂

تفاوت تاچندسال خوبه

دقیق نمیشه گفت ولی من خودم با شوهرم ۱۳سال اختلاف داریم ولی بگم باورت نمیشه عین بچه دوساله هاست رفتارش🤦‍♀️برعکس من اصلا این رفتارارو ندارم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دقیق نمیشه گفت ولی من خودم با شوهرم ۱۳سال اختلاف داریم ولی بگم باورت نمیشه عین بچه دوساله هاست رفتار ...

منم خواستگارم متولد ۶۲من۷۶همسایه هست مردونه رفتارمیکنه نمیتونم تصمیم بگیرم

نرمالش ۵ سال هست 

چون زن به یائسگی که رسید میل جنسی و عاطفیش خیییلی کم میشه ولی مرد برعکس زیاد میشه

برا همین میگن زن ۵ سال کوچکتر باشه که تضاد مزاجی پیش نیاد

ولی اختلاف متغیره

ببین یوقت مرده ۳۵ سالشه زنه ۳۷ سالشه میگیم زنه دو سال بزرگتره ولی طوری نیست چون جفتشون یجور رفتارو تجربه کردن 

ولی اگر پسر مثلا ۲۱ باشه دختر نباید بزرگتر باشه و اختلاف ۵ سال دیگه اون وقت نرمال نیست مثلا ۳ سال خوبه

پس بستگی به سن داره اختلاف

ولی نرمال اینه زن ۵ سال کوچکتر باشه

منم خواستگارم متولد ۶۲من۷۶همسایه هست مردونه رفتارمیکنه نمیتونم تصمیم بگیرم

بیشتر فکر کن ولی من جات بودم قبول نمیکردم .شرایط مالیشم بسنج