2777
2789
دقیقا چکار کردی که رفت، من هروز با سرکه و گلاب دوش میگیرم ، میبینم داره خفم میکنه دستاشم میبینم ولی ...

عزیزم من نذری زیاد کردم مثلا شکلات بخر بگو خدایا به نیت اینکه این موجود که منو اذیت می‌کنه ازم دورشه بعدش بین بچه ها پخش کن چون بچه ها معصوم ترن شب ها که میخوابی آیت الکرسی بخون بعد روی دستت فوت کن به همه جای بدنت دست بکش از سر تا پاهات اینجوری حفاظت میشی اون موجود نمیتونه اذیتت کنه من هروقت این سوره رو نخوندم اذیتم می‌کنه ولی وقتی میخونم نمیتونه اذیتم کنه نماز میخونی دعا کن بگو خدایا این و موجود و ازم دور کن نذری خیلی تاثیر داره هرچی در توانت هست نذری کن 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.