2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا میخوابی آیت الکرسی بخون روی دستت فوت کن بعد از سر تا پاهات دست بکش نذری بده به نیت اینکه این مشکل ازت رفع بشه منم یه چند روز سایه ی سیاه اذیتم میکرد این کارها و انجام دادم خوب شدم الان خداروشکر 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
حرز امام جواد رو از کجا گرفتی ؟ادرس میدی .آخه هرجایی درست نمینویسن

پیج

Khodaanor

زیر نظر بلاگر مومنم هست

تمام ادابشم رعایت میکنن

نماز مخصوصم داره

من نمیتونستم بخونم 

یعنی میترسیدم اشتباه بخونم

حتی به نیابتم نماز میخونن که دادم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
برو روانپزشک  اون موجود مغزت ترسیمش میکنه

اخه توی گوشم میگه اسمم تاراست ، بعد یه چیزی رو میبینم که پرت میکنه توی صورتم در واقع چیزی پرت نمیکنه ولی من میبینم

شبا میخوابی آیت الکرسی بخون روی دستت فوت کن بعد از سر تا پاهات دست بکش نذری بده به نیت اینکه این مشک ...

دقیقا چکار کردی که رفت، من هروز با سرکه و گلاب دوش میگیرم ، میبینم داره خفم میکنه دستاشم میبینم ولی کاری نمیتونم

اخه توی گوشم میگه اسمم تاراست ، بعد یه چیزی رو میبینم که پرت میکنه توی صورتم در واقع چیزی پرت نمیکنه ...

باید بری روانپزشک 

بهش میگن اسکیزوفرنی 

بخدا جن روحی در کار نیست

فقط مغزت داره بازیت میده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن