2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

360 بازدید | 27 پست

سالی یه بار مارو نمیبره بیرون 

خودش باشگاه میره، گشت و گذار می‌ره ولی من چون بچه مو نگه نمیداره یه باشگاه هم نمیتونم برم 

حالا آقا جمعه با دوستاش میخواد بره بیرون 

گفت گوشت اینا میگیرم بیارم اینجا آماده کنیم مواد اینا بزنیم 

خیلی آروم گفتم همون بیرون بدین آماده کنن ، من با بچه ی کوچیک سختمه تمیز کنم ریخت و پاش گوشت و اینارو.....

یهو آقا منفجر شد که ازت بدم میاد 

همین کارارو کردی از چشمم افتادی و ....

و الکی و در ظاهر باهات خوبم و....

حالا این و بدونین که خودش و خانواده ش در گذشته بلایی نموند که سر من نیاورده باشن....

و من با تمام مشکلات کنارش موندم و زندگیمون و ساختم 

تا تهش اینجوری بگه به من

چقد خودخواه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل نامزد بیشعور من که تا دعوامون میشه میگه واسه همینکاراته که بهت زنگ نمیزنم با این رفتارات از چشمم ...

مردا خیلییی زور گرفتن

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
دخترا دعوا ت‌‌هرخونه ای هست الان نيايد بهش بگید‌طلاق بگیرا واسه بدتر ایناش هم‌نديدم طلاق بگیرن 

چقدر عجیبن اونایی که واسه بدتر از ایناشم طلاق نمیگیرن!!!

اقا ازدواج کرده و پدر شده نه تو بچه داری کمک میکنه و نه تو کارای خونه تموم تفریحشم که تنهایی و بارفقاشه و کلا این خانم و بچه فقط تو خونه هستن که کارای مربوط به ایشونو انجام دن

بعد نگبم طلاق؟؟؟ اره قطعا طلاق اخرین راهه ولی اگه همه راه هارو رفتی اصلا چیز بدی نیست

پس معنی همسر چیه؟ معنی پدر؟ ازدواج؟ شریک زندگی یعنی چی؟ زندگی مشترک چیه؟

چرا هی گارد میگیرید مقابل طلاق؟؟؟!!! این فرهنگ مسخره رو تمومش کنید 

طرف شوهرش خیانتم میکنه باز یسری میان میگن طلاق نگیر

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛