2777
2789
عنوان

برای پدر شوهراتون قراره چی بخرین؟😑♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 83 پست
@__delbar__     @خزان_نارنجی     به نظرتون چی باعث میشه این همه از پدرشو ...

ای بابا 

پدر شوهرا خیلی مهربونن

من ۴سال پیش از دستش دادم

به قدری منو دوست داشت همش میگفت خیلی دوستت دارم تو با همه فرق داری اخرین باری که قبل فوتش اومد خونمون تنها بودیم همسرمم نبود ۴۰ دقیقه نشست فققط از من تعریف کرد گفت شیر مادر حلالت نون پدرت حلال بوده ولقعا ازشون ممنونم که همچین دختری تربیت کردن .خونشون شهرستان بود‌

رفت و دیگه ندیدمش😔

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ای بابا  پدر شوهرا خیلی مهربونن من ۴سال پیش از دستش دادم به قدری منو دوست داشت همش میگفت خیل ...

خدا بیامرزه🥺اره پدرشوهرا مهربونن خیلی 

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@__delbar__     @خزان_نارنجی     به نظرتون چی باعث میشه این همه از پدرشو ...

خدا رفتگانتو بیامرزه من پدرشوهرمو ندیدم قبل اینکه عروسشون بشم فوت شدن خدا رحمتشون کنه همه فقط از خوبیش میگن.

دلیل این رفتارشون خیلی چیزا هست نوع تربیشتون ، فرهنگ غلط جامعه ، نبود عشق و محبت تو زندگی مشترکشون و... .

نمیگم پدرشوهر بد وجود نداره ولی اینکه با ادم بد هم چطور رفتار کنی به خود ادم برمیگیرده و تربیتش.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یاخدااااااا حق داری کوفتم زیادیه

دقیقا کوفتم لیاقتش نیست

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
خدا رفتگانتو بیامرزه من پدرشوهرمو ندیدم قبل اینکه عروسشون بشم فوت شدن خدا رحمتشون کنه همه فقط از خوب ...

سلام عزیزم خدا بیامرزه 

چقد خوبی تو😍

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️