2777
2789
عنوان

برای پدر شوهراتون قراره چی بخرین؟😑♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد عروس شاکی  من قرائت سوره ملک گفتم ،برای اینکه به رحمت خدا رفته ولی خداییش ماه بود فقط ...

شوهرت بده ؟

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️
من برای شوهرم ست لباس ترک میخوام بخرم.. پدر شوهرم ک ندارم اما برای بابامم میخوام پارچه پیراهن یا شلو ...

مبارکشون باشه

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️
من یه شلوار جنس خوب برا تو خونه اش و یه پیراهن گرفتم .‌ برا پدر خودمم انشالا یه پیراهن . با پدرشوهرم ...

از خوبیته گلم 

به نام خدا  براش شلوار دوختم‌ خودم 😊😊 عروس گشنگه کی بودم من 😍

عالیه مبارکشون باشه

پدر شوهرم فوت کرده وجاش حسابی پیشمون خالیه ،اگر بشه میریم سر خاکش ، برای پدرم هم هنوز به نتیجه نرسی ...

خدا بیامرزه عزیزم