2777
2789
من دست راستم درد میکنه پشت کتفم درد میکنه گردنم اینقد درد نداره سمت راستم یکم خشک انگار . دستام بعضی ...

دقیقا منم علایمم همینه شما مشکلتون برطرف شد ؟چکار کردید ؟ 

من خیلی با دستم بار سنگین بلند کردمهمه ی بار زندگی رو دوش من بودخریدها همش با خودم بود اکثرا ۹۰ درصد ...

عزیزم من عین شما چدین سال همه ی خریدای سنگین رو پیاده کلی راه میکشیدم تا خونه الان چند وقتیه درد امونم بریده شما چیکار کردین  بهترین انشاالله؟بنظرت برم اراوپد یا مغز و اعصاب؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من عین شما چدین سال همه ی خریدای سنگین رو پیاده کلی راه میکشیدم تا خونه الان چند وقتیه درد امو ...

بله من خداروشکر خیلی بهترم

رفتم دکتر ارتوپد ، عکس گردن گرفت گفت دیسک گردن داری

و ۱۰ جلسه فیزیو تراپپی نوشت با دارو

داروهاش گاباپنتین ۳۰۰ ، ناپروکسن برای درد و یه قرص برای تقویت عضلات خارجی بود ۱۰تاش ۴۰۰ تومن شددو جلسه فیزیوتراپی رفتم و مسئول اونجا خودسر گفت باید ماساژم بگیری تا بهتر بشی

ماساژ داد دست و گردنمو ، ننیمساعت اول عالی بود حالم

بعد از اون درد ده برابر شد

که دکتر گفت تو اصلا نباید ماساژ میگرفتی

دیگه فیزیوتراپی رو ادامه ندادم دوهفته داروها رو خوردم و کم کم خوب شدم

درد بسیاااار بدی بود 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بله من خداروشکر خیلی بهترمرفتم دکتر ارتوپد ، عکس گردن گرفت گفت دیسک گردن داریو ۱۰ جلسه فیزیو تراپپی ...

خدارو شکر که بهتری روحیم خوب شد شنیدم اینو من کارم شده گریه این چند روز

خیلی میترسم آخه هنوز چند سال مونده ب چهل هم برسم😔

شما الان مراعات میکنی همش؟

گز گز دست و خواب آلودگیش خوبه الان؟

بله من خداروشکر خیلی بهترمرفتم دکتر ارتوپد ، عکس گردن گرفت گفت دیسک گردن داریو ۱۰ جلسه فیزیو تراپپی ...

خدارو شکر که بهتری روحیم خوب شد شنیدم اینو من کارم شده گریه این چند روز

خیلی میترسم آخه هنوز چند سال مونده ب چهل هم برسم😔

شما الان مراعات میکنی همش؟

گز گز دست و خواب آلودگیش خوبه الان؟

خدارو شکر که بهتری روحیم خوب شد شنیدم اینو من کارم شده گریه این چند روزخیلی میترسم آخه هنوز چند سال ...

مراعات خودمم بخوام بکنم ، نمیشه

وقتی همه ی کارها بعهده ی منه چطور میتونم مراعات کنم؟

ماشینم که ندارم

همش باید خریدهامو با دست حمل کنم

الان خیلی بهترم

اگر درد اون روزها ۱۰۰ بود ، با دارو رسیده به ۵

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خدارو شکر که بهتری روحیم خوب شد شنیدم اینو من کارم شده گریه این چند روزخیلی میترسم آخه هنوز چند سال ...

گز گزش گاهی خیلی کم ، میگیره

خواب الودگیشم همینطور

اما نسبت به روزای اول واقعا بهتر شده

مامانه من هم گردن درد شدید داشت و سردرداش از پشته گردنش شروع میشد ما اول فکر کردیم شاید از ستون فقراتش باشه اما بردیمش پیشه دکتر ستار ندری برای معاینه که ایشون گفتن دیسک گردن داره مامانم . مامانم دیسک گردنو پیشه خوده اقای دکتر انجام داد و الان خیلی راضیه و درد نداره 

بله مشخص میشه اگر رفتی بگو نمیخوام برم ام ار ای ، عکس میگیرمواسه دیسک عکس کافیه الکی میخوان بفرستن ا ...

عکس سی تی اسکن 

با اشعه ایکسه 

که سی تی گردن بشدت سرطان زا هست

و وقتی از گردنت عکس سی تی بگیری 

اشعه میتابه به غده تیروییدت 

که اونم شدیدا حساسه به اشعه ایکس 

بعد شما بقیه رو توصیه میکنی برن عکس سی تی بگیرن ؟ 

عکس سی تی اسکن با اشعه ایکسه که سی تی گردن بشدت سرطان زا هستو وقتی از گردنت عکس سی تی بگیری اشعه میت ...

مرسی خانوم دکتر🤣

ببین من جوری میشم که از درد و سوزش توی دست و شونم دلم ضعف میرهتازه من سر کارم میرم تو محل کار یکی می ...

عزیزم سلام.... تو رو خدا اگه میخونین جوابمو بدین.... منم درد شدید دست و شانه و کتف چپ دادم.... دقیقا حرفهاتون حرف دل منه. الان به همسرم میگفتم ایشون حرف منو میزنه منم سر کار اونقدر حالم بد میشه دوست دارم هیچ کس حرف نزنه.... اگه بهتر شدین میگین چیکار کردین. من آمپول پیروکسیکام و یه آمپول دیگه زدم. قرص سلکسیب و پرگابالین و باکلوفن و منیزیم میخورم.... اما حتی یه ساعت دردم نمیره.... سر کار میرم یا عصبی میشم بدتر میشه.... میشه راهنمایبم کنین.... من پارگی دیسک کمرم دارم... اما برا گردنم دکتر ام ار ای نوشت نرفتم هنوز... همش میترسم سرطان استخوان دارم اینقدر همه استخونام درگیره😔😔😔😔😔

بازم چشمامو میبندم تا خوبیهاتو بشمارم..نمیتونم فقط میگم خدایا شکرت
عزیزم سلام.... تو رو خدا اگه میخونین جوابمو بدین.... منم درد شدید دست و شانه و کتف چپ دادم.... دقیقا ...

سلام عزیزم

خدا نکنه ، سرطان چیه

اینها همششششششش واسه اعصابه

نگاه کنید این پست واسه پارساله

من همونطور که تو کامنتها گفتم ، رفتم دکتر عکس گردن گرفت 

گاباپنتین ۳۰۰ ،روزی یکی ، ناپروکس هر ۸ ساعت و یه کپسول دیگه بهم داد

خیلیییییی بهتر شدم ، یعنی یک هفته خوردم ،آب روی آتیش بود.کم کم درد کمتر و کمتر و بعد دوماه قطع شد

ولی میدونی من داروهامو ادامه ندادم

و اون کپسول سوم رو که گفتم اسمشو یادم رفت

بعد الان دوماهه دوباره روز از نو روزی از نو

بشدت درد پارسال نیست

ولی همون درد ، با شدت کمتر دوماهه تکرار شده ، دیگه دکتر نرفتم حودم فقط ناپروکسن و 

گاباپنین میخورم 

بهتر شدم ولی دردش قطع نشده

بنظرم اون کپسوله که اسمش یادم نیس ، خیلی بهتر بود

اما متوجه شدم زمانهایی که استرس و اضطراب دارم درد چتند برابره