2777
2789
سلام عزیزم دیسک گردن ـ رعایت کن کار سنگین نکن چیز سنگین بلند نکن . طرز خوابیدنتو درست کن سرتو پایین ...

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی خیلی نگرانم 

من ۱۸ سالمه آرایشگاه میرم چند ماهیه بعد گردن درد گرفتم و گردنمو که میبرم عقب صدا میده کمرمم وقتی خیلی وامیسم سر پا درد میگیره دیروزم وسط کار ک سرم خم بود یهو حس برق گرفتگی بدنمو گرفت زدم تو اینترنت زده ام اس ولی یکی تو نی نی سایت گفت از دیسک کمره و از دیروز اینقد تو نت سرچ کردم دستو پای چپم مثل بی حسو و گز گز میکنن خیلی نگرانم خیلیم استرسی و عصبیم

سلام ممنونم.مطمعنید دیسک گردنه؟ من ۲۰ دیقه نیم ساعت پیاده روی میکنم بعدش درد مزمنش شروع میشه و قبل گ ...

مطمئن ک ن باید ام آر آی بدی تا مشخص بشه . ولی دیسک گردن خود گردن درد نمیگیره میزنه ب شانه دست . بزنی گوگل قشنگ توضیح داده ک چجوری بخوابی رو شکم اصلا نخواب . ب پهلو بخواب یا ب پشت بخوابین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی خیلی نگرانم من ۱۸ سالمه آرایشگاه میرم چند ماهیه بعد گردن درد گرفتم و گردن ...

سلام عزیزم خوبی . اتفاقا چند وقت پیش یه نفر آرایشگره میگفت شونم دست راستم درد میکنه  بعد یکی دیگ تایید کرد گفت خواهر منم اونجوره . ولی برو دکتر خدایی نکرده دیسک باشه سرتو نباید بندازی پایین زیاد... اصلا تو گوگل سرج نکن استرست زیاد میشه . منم همینکارو کردم افسردگی گرفتم . اصلا تو گوگل سرج نکن انشاالله چیزی نیس گلم 

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی خیلی نگرانم من ۱۸ سالمه آرایشگاه میرم چند ماهیه بعد گردن درد گرفتم و گردن ...

اصلا ام اس نیس مطمئن باش منم اول فک میکردم اونه داشتم میمردم 😂😂😂😂

سلام عزیزم خوبی . اتفاقا چند وقت پیش یه نفر آرایشگره میگفت شونم دست راستم درد میکنه بعد یکی دیگ تای ...

مرسی جوابت عزیز دلم . خیلی وقتی سرمو میگیرم پایین درد میگیره و مثلن یه روز که کلاس دارم دو ساعت سرپام همش اونم ثابت تا وقتی آموزش تموم بشه و کمر درد وحشتناکی میگیرم بعد با فرداش واسه میکاپ حدود دو ساعت گردنم همش پایینه حالا اومدم زدم نت چن روزه دارم دیوونه میشم اصلا علامت گز گز دستو پا نداشتم از موقعی که زدم اینترنت همش احساس مور مور شدن میکنم وسواس فکری داره میکشم

سلام عزیزم خوبی . اتفاقا چند وقت پیش یه نفر آرایشگره میگفت شونم دست راستم درد میکنه بعد یکی دیگ تای ...

موقعی گردنم درد میکنه دردشو میزنه بین شونه هام و فکر کنم دیسک گرفتم چون هم صدا میده گردنم موقعی سرمو میبرم عقب و  مثل حالت سنگینی یا مور مور شدن توی پای چپم و دست چپم دارم یا کف پام حالا نمیدونم از این وسواس فکریه که اینقد فکر کردم اینطوری شده یا دیسک گردنه یا کمر نمیدونم والا عصابم داغونه که چیز بدی نباشه

مرسی جوابت عزیز دلم . خیلی وقتی سرمو میگیرم پایین درد میگیره و مثلن یه روز که کلاس دارم دو ساعت سرپا ...

خواهش میکنم عزیز رعایت کن خوب میشه دیسک گردن ـ گزگز مور مور شدنم داره 

موقعی گردنم درد میکنه دردشو میزنه بین شونه هام و فکر کنم دیسک گرفتم چون هم صدا میده گردنم موقعی سرمو ...

منم مث تو وسواس فکری دارم تا چند وقت حالم خییییلی بد بود طوری ک خیلی وزن کم کردم . خلاصه از گوگل هیچی سرج نکن یه سر برو دکتر . ولی رعایت کنی زودی خوب میشی،